sm_banner

produk

1308 Pemotong PDC Kanggo Penambangan Geologi Kanthi Resistensi Nyandhang Dhuwur

katrangan cekak:

1308 Pemotong PDC Kanggo Penambangan Geologi Kanthi Resistensi Nyandhang Dhuwur 1. Pambuka PDC- Polikristalin Diamond Pambuka PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polikristalin lan landasan karbida tungsten karbida, lapisan berlian polikristalin duwe ketahanan sing atos banget lan abrasi amarga tungsten karbida substrat bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin digunakake kanthi minyak ...


Detail Produk

Tag Produk

1308 Pemotong PDC Kanggo Penambangan Geologi Kanthi Resistensi Nyandhang Dhuwur

1. PDC- Pambuka Intek Polycrystalline Diamond

PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polycrystalline lan substrat karbida tungsten, lapisan berlian polikristalin duwe kekerasan lan ketahanan abrasi sing dhuwur banget, nanging substrat karbida tungsten bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin yaiku petrol pengeboran sumur minyak bekas, eksplorasi geologi, pertambangan batu bara lan industri mekanik.
Pemotong PDC kanggo seri pengeboran lapangan pertambangan geologis dirancang kanggo pasar kanthi golek biaya. PDC seri iki umume digunakake kanggo ngasilake bit bor jangkar, sing dilengkapi ujung sing tajem, dawane cepet, efektivitas sing dhuwur, stabilitas, ekonomis lan kepraktisan praktis.

2. Spesifikasi Pemotong PDC Penambangan Geologi 1308

Diameter: 13.44mm +/- 0.05mm
Dhuwur: 8.0mm +/- 0.1mm
Kekandelan lapisan berlian: 1,5 ~ 2.0mm
Jinis: Pasuryan rata, Pasuryan cembung, pasuryan helm, rai pucuk, jinis setengah potong
Aplikasi: lapangan batubara, lapangan pertambangan lsp. Bit bor PDC geologis.
Resistensi nyandhang: udakara 26000
Resistensi efek: 260J
Stabilitas panas: Panaskan 750 ° Celcius lan anget 10mins.
Tes ngrusak: Gunakake palu abot 2kgs gratis, dawane sak meter kanggo nyerang lapisan berlian kanthi kaping sepuluh lan ora ana retak,
Tes ngowahi VTL: Uji coba VTL, lembaran komposit saka njaba menyang njero - saka njero rata-rata ngowahi 20 PASSES. Cara uji coba negesake Standar Industri Mesin Mesin Republik Rakyat China JB / T3235-1999.

3. Bentuk Pemotong PDC Liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita