sm_banner

produk

Brilian Diamond Cut Sintetis DEF VS2 1carat Lab Tumbuh Diamond Diamond Per Carat

katrangan cekak:

Mbangun Perhiasan dhewe Desain perhiasan berlian dhewe. Pilih berlian sing bakal kita potong lan desain kanggo sampeyan. Item Parameter Material Lab thukul berlian Merek Alskar Diamond Bentuk Babak, Oval, Pir, Bantal, Jantung, Zamrud, Marquise, lsp. Ukuran HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm Wektu Pengiriman Sajrone 5 dina yen ing Simpenan Jangka Pembayaran T / T , Western Union, MoneyGram, e-mriksa, Mastercard Pengiriman DHL, FEDEX, TNT, UPS, Layanan EMS 1) OEM, ODM ditrima ...


Detail Produk

Tag Produk

Mbangun Perhiasan Dhewe

Rancang perhiasan berlian dhewe. Pilih berlian sing bakal kita potong lan desain kanggo sampeyan.

Barang

Parameter

Materi

Lab thukul inten

Merek

Intan Alskar

Wangun

Babak, Oval, Pir, Bantal, Jantung, Zamrud, Marquise, lsp.

Ukurane

HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm

Wektu Pangiriman

Sajrone 5 dina yen ing Simpenan

Jangka Pembayaran

T / T, Western Union, MoneyGram, e-mriksa, Mastercard

Kiriman

DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS

Layanan

1) OEM, ODM bisa ditampa 2) Ukir aksara lan angka bisa ditindakake

Kutipan produk

Ora kalebu biaya bea cukai ing negara tujuan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori