sm_banner

produk

  • CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Aplikasi

    Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MA10 warnane kuning, semi angel lan stabil kanggo sistem ikatan resin lan vitrified kalebu PCBN, grinding, apel lan aplikasi polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo ikatan resin, ikatan vitrified, sistem elektroplated. Pac ...
  • CBN-MB10 Black Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder With High Toughness High Thermal Stability

    Powder Micron Borub Nitride CBN-MB10 Ireng (CBN) Micron Powder Kanthi Stabilitas Termal Dhuwur sing Akeh

    Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MB10 minangka micron monokristalin ireng abu-abu sing nawakake kenceng banget lan stabilitas termal sing dhuwur sing digunakake ing PCBN, grinding, aplikasi pelapik lan polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Aplikasi Ireng : Kanggo ikatan resin, obligasi vitrified, elektrop ...