sm_banner

produk

FCZ925 Per bubuk logam padhet digunakake kanggo lading nglereni granit

katrangan cekak:

FCZ925 Per bubuk logam padhet sing digunakake kanggo Blade Cutting Granit Muti 1. Apa bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, kurang dikompres lan mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...


Detail Produk

Tag Produk

FCZ925 Per bubuk logam padhet digunakake kanggo lading nglereni granit

1. Apa Pra-bubuk bubuk

Bubuk pra-paduan luwih angel, ora bisa dikompres, mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kepadatan tinggi. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing isi kromium lan nikel kudu dicocogake sadurunge kanggo produksi ekonomi kanthi metalurgi bubuk.

 

2. Parameter FCZ925

 

 

Unsur Utama Fe, Cu, Zn
Kapadhetan Teoritis 8,01g / cm³
Suhu Sinter 830
Kekuwatan mlengkung 1200Mpa
Atose 98-102HRB

 

3. Karakter Powder Pra-paduan FCZ925

  • Wêdakakêna pra-campuran FCZ925 iki nduweni kemampuan wetting lan kemampuan berlian sing apik, kurang akeh, gampang adhem lan tajem banget.
  • Ditrapake kanggo wilah gergaji diameter tengah, pisau pemotong granit, segmen kanggo pisau grait.

4. Pandhuan Dianggo kanggo Blade Cutting Granit Muti

  1. Bubuk Logam
  • 50-70% FCZ925
  • + 10-20% Cu
  • + 1-3% Sn
  • + 5-10% Zn
  • + Fe kanggo saldo

B. Intan

  • 35/40 @ 30%
  • 40/45 @ 50%
  • 45/50 @ 20%
  • Konsentrasi Intan @ 30-35%

C. Suhu Sinter 790-810 ℃


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita