sm_banner

produk

Intan Ikatan Resin Semi-Blocky Kelas Ekonomi SND-R10 Kanthi Keemasan Tinggi

katrangan cekak:

SND-R10 minangka berlian obligasi resin semi-blok kelas ekonomi sing luwih gampang dibandhingake karo intan ikatan resin standar. Ribilitas tambah R10, ditambah karo tumindak nglereni kanthi gratis, nyedhiyakake kinerja sing mantep nalika biaya dadi faktor utama. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R10 Mesh : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi Abu-abu : Cocog kanggo sistem ikatan vinilasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Paket : 10000 Karat Kantong Plastik Kasedhiya Mesh Ukuran 60/80 80 / ...


  • Jeneng Produk: Resin Bond Mesh Diamond
  • Nomer Kode: SND-R10
  • Ukuran sing kasedhiya: 60/80 ~ 325/400
  • Paket: Botol Plastik 2500cts / Kantong Plastik 10000cts
  • Detail Produk

    Tag Produk

    SND-R10 minangka berlian obligasi resin semi-blok kelas ekonomi sing luwih gampang dibandhingake karo intan ikatan resin standar. Ribilitas tambah R10, ditambah karo tumindak nglereni kanthi gratis, nyedhiyakake kinerja sing mantep nalika biaya dadi faktor utama.

     

    • Jeneng : Powder RVG Diamond
    • Merek : SND-R10
    • Bolong : 60 / 70-325 / 400
    • Werna : Kelabu
    • Aplikasi : Cocog kanggo sistem ikatan vinil lan ikatan resin (fenolik lan polimida).
    • Paket : 10000 Kantong Plastik Karat

     

    Ukuran Mesh sing kasedhiya

    60/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
    SND-R05
    SND-R10
    SND-R15
    SND-R20

     

    Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. Sistem Bond Vitrified diproduksi saka bahan keramik sing kuat, awet lan rapuh. Ikatan Vitrified efektif banget ing operasi mecah maju amarga kemampuane nahan abrasif lan nyuda generasi panas ing zona grinding amarga tingkat porositas sing dhuwur yen dibandhingake karo jinis obligasi liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita