sm_banner

produk

  • Brilliant Cut Synthetic Diamond DEF VS2 1carat Lab Grown Diamond Price Per Carat

    Brilian Diamond Cut Sintetis DEF VS2 1carat Lab Tumbuh Diamond Diamond Per Carat

    Mbangun Perhiasan dhewe Desain perhiasan berlian dhewe. Pilih berlian sing bakal kita potong lan desain kanggo sampeyan. Item Parameter Material Lab thukul berlian Merek Alskar Diamond Bentuk Babak, Oval, Pir, Bantal, Jantung, Zamrud, Marquise, lsp. Ukuran HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm Wektu Pengiriman Sajrone 5 dina yen ing Simpenan Jangka Pembayaran T / T , Western Union, MoneyGram, e-mriksa, Mastercard Pengiriman DHL, FEDEX, TNT, UPS, Layanan EMS 1) OEM, ODM ditrima ...
  • SI1-SI2 B Grade HPHT Man Made Diamond Stone For Jewels

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Manungsa Watu Intan Kanggo Permata

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Manungsa digawe Watu Intan Kanggo Permata Apa Intine Lab Tumbuh Beda antara intine alami lan lab sing ditandur karo cara nggawe. Intan sing ditandur lab digawe saka manungsa ing laboratorium, nanging intan alami digawe ing bumi. Intan sintetis sing sukses pertama digawe kanthi niru alam kanthi manufaktur High Pressure / High Temperature (HPHT). Ana telung proses manufaktur dhasar sing digunakake kanggo nggawe berlian HPHT: press belt, press cubic, ...
  • VS VVS A Grade HPHT Lab Grown Diamond Stone

    VS VVS Lab Kelas HPHT Wutah Intan

    VS VVS Lab HPHT Kelas Wit Intan Tumbuh Apa Intan Lab Tumbuh Beda antara batang intan alami lan lab saka cara digawe. Intan sing ditandur lab digawe saka manungsa ing laboratorium, nanging intan alami digawe ing bumi. Intan sintetis sing sukses pertama digawe kanthi niru alam kanthi manufaktur High Pressure / High Temperature (HPHT). Ana telung proses manufaktur dhasar sing digunakake kanggo nggawe berlian HPHT: press belt, press cubic, lan sp ...