sm_banner

produk

SND-R20 Premium Kelas Blok Kanthi Paling Ora Bisa Dipasang Ing Intan Ikat Resin

katrangan cekak:

Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. Sistem Bond Vitrified diproduksi saka bahan keramik sing kuat, awet lan rapuh. Ikatan Vitrified efektif banget ing operasi mecah maju amarga kemampuane nahan abrasif lan nyuda generasi panas ing zona grinding amarga porositas ...


  • Jeneng Produk: Resin Bond Mesh Superabrasives
  • Nomer Kode: SND-R20
  • Ukuran sing kasedhiya: 60/80 ~ 325/400
  • Paket: Botol Plastik 2500cts / Kantong Plastik 10000cts
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. Sistem Bond Vitrified diproduksi saka bahan keramik sing kuat, awet lan rapuh. Ikatan Vitrified efektif banget ing operasi mecah maju amarga kemampuane nahan abrasif lan nyuda generasi panas ing zona grinding amarga tingkat porositas sing dhuwur yen dibandhingake karo jinis obligasi liyane.

    SND-R20 nduwe partikel berlian ikatan resin kepribadian paling dhuwur kanthi struktur kristal sing nyengkuyung patah mikro. Efektif kanggo aplikasi mecah presisi tinggi sing dadi permukaan kritis minangka faktor kritis.

    •  Jeneng : Powder RVG Diamond
    •  Merek : SND-R20
    •  Bolong : 60 / 70-325 / 400
    •  Werna : Kelabu
    • Aplikasi : Cocog kanggo sistem ikatan vinil lan ikatan resin (fenolik lan polimida).
    •  Paket : 10000 Kantong Plastik Karat

     

    Ukuran Mesh sing kasedhiya

    60/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
    SND-R05
    SND-R10
    SND-R15
    SND-R20

     

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita