sm_banner

produk

  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kekandelan Dhuwur RVD Kuning Inti Intim bubuk

    SND-G15 Kateguhan Dhuwur RVD Kuning Intim Powder Intim Powder Pambuka 2. Karakter SND-G15 SND-G15 minangka bubuk intan sintetis kuning remuk kanthi kenceng lan kenceng, ditrapake ing keramik sing diikat, resin terikat lan kabeh jinis elektroplating produk lan kabeh jinis produk electroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. 3. Kasedhiya Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
  • MBD6 Mesh Size Synthetic Diamond Powder For Grinding Polishing Lapping

    MBD6 Mesh Powder Intan Sintetis Kanggo Grinding Polishing Lapping

    Powder Intan Sintetis SND-G30 Mesh Kanggo Mecah Polishing Linting 1. Pambuka Powder Berlian Industri Sintetis 2. Watak Intan SND-G30 kanthi bentuk semi-ora teratur lan kateguhan intrinsik ngisor; regane apik banget kanggo aplikasi kasar sing kurang nuntut. Touhness medium kanthi berlian shpe sing luwih apik. Cocog kanggo alat berlian saka kaca utawa kristal beveling, mecah karbida lan bahan magnetik, lsp. 3. Ukuran Mesh Diamond Speicication ...
  • MBD4 Fine Size Metal Bond Synthetic Diamond Powder 80/100-325/400 Mesh Size

    MBD4 Ukuran apik Metal Bond Sintetis Diamond Powder 80 / 100-325 / 400 Ukuran Mesh

    SND-G20 Ukuran Bubuk Logam Ikatan Berlian Powder 80 / 100-325 / 400 Ukuran Mesh 1. Bubuk Intan Industri Sintetis Pambuka 2. Karakter SND-G20 SND-G20 minangka bubuk berlian industri sintetis kanthi campuran kristal biasa lan sudut, kenceng sedheng kanthi kristal sing bentuke blok. Cocog kanggo aplikasi alat berlian efisiensi tinggi. 3. Intim Sintetis Ukuran apik Kasedhiya Ukuran 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400 SND-G20 ...
  • MBD8 Mesh Size 80/100-325/400 Metal Bond Diamond Powder For Grinding Polishing Lapping

    MBD8 Mesh Ukuran 80 / 100-325 / 400 Powder Diamond Bond Logam Kanggo Grinding Polishing Lapping

    SND-G40 Mesh Size 80 / 100-325 / 400 Powder Diamond Bond Kanggo Grinding Polishing Lapping 1. Pambuka Inti Intan Industri Sintetis 2. Karakter Intan SND-G40 kanthi kristal semi-blok kanthi bentuk sudut lan kateguhan dhuwur, dhuwur banget stabilitas termal lan resistensi pengaruh. Cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake kerusakan kristal kanggo ngrampungake tugas sampeyan, nanging isih pengin nambah umur. Ditrapake kanggo nggawe grinding & abrasiv ...
  • MBD10 High Toughness Fine Size Diamond Powder For Requiring Long Diamond Life

    MBD10 Ketangguhan Dhuwur Powder Berlian Inti Kanggo Nganggo Umur Intan Panjang

    SND-G60 Ketangguhan Dhuwur Ukuran Powder Inti Kanggo Mbutuh Umur Intan Panjang 1. Pambuka Powder Industri Sintetis 2. Watake SND-G60 Equivlant menyang MBD10, tartamtu saka wujud kubooktafera, kekuatan pengaruh dhuwur lan stabilitas termal. Ditrapake ing kondhisi sing mbutuhake tingkat mecah sing dhuwur, kaya alat elektroplasi kanggo tlatah lan polesan watu, keramik, kacamata, lan bahan magnetik, lsp. 3. Mesh Size Diamond Speicication SND-G20, 80 / 100-325 / 400 S ...
  • SND-G10 Yellow RVD Curshed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning Kumpat Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning RVD Kursed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives Powder Diamond Sintetis Pambuka 2. Karakter warna SND-G10 Kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Diterapake ing ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis produk elektroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. Spesifikasi Powder Diamond Crush SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Cahya. ..
  • SND-G05 Green RVD Curshed Diamond Lapping Grade Synthetic Diamond Powder

    SND-G05 RVD Ijo Disumpel Diamond Lapping Kelas Intim Intim bubuk

    SND-G05 Green RVD Intursed Lapping grade Diamond Diamond Sintetis Powder Diamond Sintetis Powder Pambuka 2. Karakter SND-G05 SND-G05 minangka bubuk intan sintetis sing remuk kanthi warna ijo cahya, bentuk ora tetep kanthi kenceng ngisor. Cocog kanggo ikatan resin, ikatan keramik, alat abrasive berlian eletroplating, kayata rodhane grinding berlian, corak abrasif berlian. Digunakake sacara wiyar kanggo ngolah watu, konkrit, keramik, lsp.