sm_banner

produk

  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kekandelan Dhuwur RVD Kuning Inti Intim bubuk

    SND-G15 Kateguhan Dhuwur RVD Kuning Intim Powder Intim Powder Pambuka 2. Karakter SND-G15 SND-G15 minangka bubuk intan sintetis kuning remuk kanthi kenceng lan kenceng, ditrapake ing keramik sing diikat, resin terikat lan kabeh jinis elektroplating produk lan kabeh jinis produk electroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. 3. Kasedhiya Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
  • SND-G10 Yellow RVD Curshed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning Kumpat Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning RVD Kursed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives Powder Diamond Sintetis Pambuka 2. Karakter warna SND-G10 Kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Diterapake ing ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis produk elektroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. Spesifikasi Powder Diamond Crush SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Cahya. ..
  • SND-G05 Green RVD Curshed Diamond Lapping Grade Synthetic Diamond Powder

    SND-G05 RVD Ijo Disumpel Diamond Lapping Kelas Intim Intim bubuk

    SND-G05 Green RVD Intursed Lapping grade Diamond Diamond Sintetis Powder Diamond Sintetis Powder Pambuka 2. Karakter SND-G05 SND-G05 minangka bubuk intan sintetis sing remuk kanthi warna ijo cahya, bentuk ora tetep kanthi kenceng ngisor. Cocog kanggo ikatan resin, ikatan keramik, alat abrasive berlian eletroplating, kayata rodhane grinding berlian, corak abrasif berlian. Digunakake sacara wiyar kanggo ngolah watu, konkrit, keramik, lsp.