sm_banner

produk

  • Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) for Machining Applications

    Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) kanggo Aplikasi Mesin

    Komposit PCBN diprodhuksi kanthi bubuk serbuk micron CBN kanthi macem-macem keramik, supaya ngasilake bahan perkakas sing angel banget lan stabil banget Umume materi PCBN terikat karo substrat karbida semen. CBN minangka bahan paling angel nomer loro sing dingerteni sawise intan sintetis, nanging nduweni sifat resistansi termal lan kimia sing dhuwur. Umume digunakake kanggo nglereni lan ngolah kekerasan sing dhuwur utawa angel ngolah bahan kalebu baja atos, abu-abu lan ...
  • Synthetic Polycrystalline Diamond (PCD) For Cutting Grinding Non-Ferrous Materials

    Intan Polikristalin Sintetis (PCD) Kanggo Nglereni Bahan Non-Ferrous

    PCD digunakake kanthi akeh kanggo mesin logam lan campuran non-ferrous, kayata aluminium, tembaga, komposit wesi / abu-abu abu-abu, uga bahan non-logam kayata kayu, chipboard, keramik, plastik, karet lan liya-liyane, yen tahan abrasi dhuwur lan apik permukaan kudu dibutuhake. SinoDiam International nawakake macem-macem PCD kanggo macem-macem aplikasi, lan bisa ngethok ukuran segmen minangka panjaluk pelanggan Kode # Diameter (mm) Lapisan berlian (mm) Dhuwur (mm) Ukuran berlian (μm) Fitur ...