sm_banner

produk

  • FCZ925 Per Alloyed Metal Powder Used For Granite Muti Cutting Blades

    FCZ925 Per bubuk logam padhet digunakake kanggo lading nglereni granit

    FCZ925 Per bubuk logam padhet sing digunakake kanggo Blade Cutting Granit Muti 1. Apa bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, kurang dikompres lan mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pre Alloyed Powder for Ceramic Diamond Blade

    FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pre bubuk bubuk kanggo Keramik Diamond Blade

    FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pre Alected Powder for Keramik Diamond Blade 1. Apa bubuk Pra-alected bubuk Pra-alloy luwih angel, ora bisa dikompres, mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • CCS25 FeCuSn Pre-Alloyed Powder for High Quality Marble Blade

    Powder Pra-paduan CCS25 FeCuSn kanggo Blade Marmer Berkualitas Tinggi

    Apa bubuk logam pra-paduan CCS25? CCS25 yaiku bubuk bubuk Cu, Co, Sn gabungan, sing nduweni struktur sinter sing apik, unifor lan kompak, nduweni kemampuan wetting lan daya tahan ing berlian, cocog kanggo ngasilake pisau pemotong marmer berkualitas tinggi. 2. Parameter bubuk CSS25 Unsur Utama Cu, Co, Kapadhetan Teori Sn 8.29g / cm³ Suhu Sinter 760 ℃ Kekuwatan Tempat Tidur 800 MPa Hardness 85-95HRB 3. Instalasi Applicaiton —Markake ...
  • FCCS07 FeCuCoSn Pre Alloyed Metal Powde for Medium to High Quality Diamond Tools

    FCCS07 FeCuCoSn Powder Logam Preferensi kanggo Alat Berlian Medium nganti Tinggi

    FCCS07 FeCuCoSn Pre Alected Metal Powde kanggo Alat Berlian Medium nganti Berkualitas Tinggi 1. Apa bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, kurang dikompres lan mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku stainless ...
  • FCC58 FeCoCu Pre Alloyed Metal Powder For High Quality Diamond Tools

    Powder Logam Pra campuran FCC58 FeCoCu Kanggo Piranti Intan Berkualitas Tinggi

    Powder Logam Pre-paduan FCC58 FeCoCu Kanggo Alat Berlian Dhuwur 1. Apa bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, ora bisa dikompres, mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • FCP321 Pre-alloyed Powder For Medium Diameter Granite Saw Blade

    Powder Pra-paduan FCP321 Kanggo Blade Saw Granit Diameter Medium

    Powder Pra-paduan FCP321 Kanggo Blade Saw Granit Diameter Medium 1. Apa bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, kurang dikompres lan mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • CCS25 Cu Co Sn Prealloyed Powder for High Quality Marble Saw Blade

    Powder Prealected CCS25 Cu Co Sn kanggo Blade Saw Marmer Kualitas Tinggi

    Powder Prealected CCS25 Cu Co Sn kanggo Blade Saw Marmer Berkualitas Tinggi 1. Apa bubuk Pra-paduan bubuk Pra-paduan luwih angel, kurang dikompres, mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pre Alloyed Powder for Ceramic Squaring Wheel

    FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pra bubuk kanggo campuran roda keramik

    FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pre Alected Powder for Keramik Squaring Wheel 1. Apa bubuk Pra-alected bubuk Pra-alloy luwih angel, kurang dikompres lan mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...