sm_banner

produk

  • B10 Black Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Powder

    Bubuk B10 Ireng Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN

    Superabrasive Boron Nitride Cubic Ireng Irak Powder CBN B10 1. Pambuka Boritr Nitride CBN (super cubric boron nitride) superabrasif kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat kaping pirang-pirang tahan abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN digunakake kanthi wiyar ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri otomotif lan gir kanggo nambah efisiensi ...
  • Nickle Coated Synthetic Diamond Powder

    Bubuk Intan Sintetis Nickle

    Powder Diamond Sintetik Diamond Nickle Coated 1. Powder Diamond Diamond ditutupi berlapis, bisa dadi kuat adhesi metalurgi antarane Ti lan matriks, nambah lampiran mekanik intan menyang matriks ikatan. Plating bisa ngisolasi intan saka oksigen kanggo nyegah intan dioksidasi amarga suhu dhuwur, sing bisa ningkatake karakteristik retensi mekanik intan, lan nambah disipasi panas lan polesan. 2. Ing ...
  • MBD4 Fine Size Metal Bond Synthetic Diamond Powder 80/100-325/400 Mesh Size

    MBD4 Ukuran apik Metal Bond Sintetis Diamond Powder 80 / 100-325 / 400 Ukuran Mesh

    SND-G20 Ukuran Bubuk Logam Ikatan Berlian Powder 80 / 100-325 / 400 Ukuran Mesh 1. Bubuk Intan Industri Sintetis Pambuka 2. Karakter SND-G20 SND-G20 minangka bubuk berlian industri sintetis kanthi campuran kristal biasa lan sudut, kenceng sedheng kanthi kristal sing bentuke blok. Cocog kanggo aplikasi alat berlian efisiensi tinggi. 3. Intim Sintetis Ukuran apik Kasedhiya Ukuran 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400 SND-G20 ...
  • MBD8 Mesh Size 80/100-325/400 Metal Bond Diamond Powder For Grinding Polishing Lapping

    MBD8 Mesh Ukuran 80 / 100-325 / 400 Powder Diamond Bond Logam Kanggo Grinding Polishing Lapping

    SND-G40 Mesh Size 80 / 100-325 / 400 Powder Diamond Bond Kanggo Grinding Polishing Lapping 1. Pambuka Inti Intan Industri Sintetis 2. Karakter Intan SND-G40 kanthi kristal semi-blok kanthi bentuk sudut lan kateguhan dhuwur, dhuwur banget stabilitas termal lan resistensi pengaruh. Cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake kerusakan kristal kanggo ngrampungake tugas sampeyan, nanging isih pengin nambah umur. Ditrapake kanggo nggawe grinding & abrasiv ...
  • MBD10 High Toughness Fine Size Diamond Powder For Requiring Long Diamond Life

    MBD10 Ketangguhan Dhuwur Powder Berlian Inti Kanggo Nganggo Umur Intan Panjang

    SND-G60 Ketangguhan Dhuwur Ukuran Powder Inti Kanggo Mbutuh Umur Intan Panjang 1. Pambuka Powder Industri Sintetis 2. Watake SND-G60 Equivlant menyang MBD10, tartamtu saka wujud kubooktafera, kekuatan pengaruh dhuwur lan stabilitas termal. Ditrapake ing kondhisi sing mbutuhake tingkat mecah sing dhuwur, kaya alat elektroplasi kanggo tlatah lan polesan watu, keramik, kacamata, lan bahan magnetik, lsp. 3. Mesh Size Diamond Speicication SND-G20, 80 / 100-325 / 400 S ...
  • Titanium Ti Coated Synthetic Diamond Powder

    Bubuk Intan Sintetis Dilapisi Titanium Ti

    Titanium Ti Coated Diamond Sintetis Powder 1. Pambuka Diamond Pambuka Intan sing dilapisi, bisa dadi kuat adhesi metalurgi ing antarane Ti lan matriks, nambah lampiran mekanik intan menyang matriks ikatan. Plating bisa ngisolasi intan saka oksigen kanggo nyegah intan dioksidasi amarga suhu dhuwur, sing bisa ningkatake karakteristik retensi mekanik intan, lan nambah disipasi panas lan polesan. 2. Sing ...
  • SND-M10 Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive For General Purpose

    SND-M10 Powder Diamond Micron Sintetis Poles Abrasif Kanggo Tujuan Umum

    SND-M10 Poliester Inti Powder Intan Micron Abrasive Kanggo Tujuan Umum 1. Powder Micron Diamond Pambuka SND-M10 minangka bubuk intan micron kanthi tujuan umum kanthi bentuk kristal sing ora teratur kanthi distribusi ukuran partikel sing relatif konsentrasi, isi impure kurang. Efisiensi dhuwur. Bisa digunakake ing resin, vitrifikasi, ikatan logam lan produk elektroplated. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SN ...
  • SND-M15 High Toughness Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

    SND-M15 Ketangguhan Tinggi Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

    SND-M15 Ketangguhan Tinggi Micron Diamond Powder Polishing Abrasive 1. Powder Micron Diamond Pambuka SND-M15 bubuk intine mikron ketangguhan bermutu tinggi, kanthi butiran blok, distribusi ukuran partikel sing relatif konsentrasi, kotoran cilik, kinerja hidrofilik sing nyenengake. Cocog kanggo pemetaan sarat dhuwur, polishing, bisa digunakake kanggo PCD tempel berlian berkualitas tinggi lan bubur lan ...
  • SND-PL Polycrystalline Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Micron Diamond Powder Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Micron Diamond Powder Superabrasives Powder 1. Micron Diamond Powder Pambuka Diamond kaya poli duwe fitur sing padha karo intan polycrystalline, nanging regane luwih murah. Iki digawe saka mikron berlian sing diurutake, kanthi perawatan kimia khusus, inten kaya poli duwe pinggiran devitivasi muti, pinggiran honeycomb iki bisa mbantu permukaan polesan metu saka goresan. Dibandhingake karo berlian biasa, inten kaya poli duwe kaluwihan sing luwih dhuwur ...
  • SI1-SI2 B Grade HPHT Man Made Diamond Stone For Jewels

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Manungsa Watu Intan Kanggo Permata

    SI1-SI2 B Kelas HPHT Manungsa digawe Watu Intan Kanggo Permata Apa Intine Lab Tumbuh Beda antara intine alami lan lab sing ditandur karo cara nggawe. Intan sing ditandur lab digawe saka manungsa ing laboratorium, nanging intan alami digawe ing bumi. Intan sintetis sing sukses pertama digawe kanthi niru alam kanthi manufaktur High Pressure / High Temperature (HPHT). Ana telung proses manufaktur dhasar sing digunakake kanggo nggawe berlian HPHT: press belt, press cubic, ...
  • B20 Black Cubic Boron Nitride CBN Powder For Vitrified Bond

    Powder B20 Borub Nitrida Kubik Ireng Kanggo Ikatan Vitrified

    B20 Ireng Cubic Boron Nitride CBN Powder Kanggo Bond Vitrified 1. Pambuka Boron Nitride Pambuka superbatrasif CBN (kubik boron nitrida) kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah efisiensi lan ...
  • SND-G10 Yellow RVD Curshed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning Kumpat Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning RVD Kursed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives Powder Diamond Sintetis Pambuka 2. Karakter warna SND-G10 Kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Diterapake ing ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis produk elektroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. Spesifikasi Powder Diamond Crush SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Cahya. ..