sm_banner

produk

SND-M15 Ketangguhan Tinggi Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

katrangan cekak:

SND-M15 Ketangguhan Tinggi Micron Diamond Powder Polishing Abrasive 1. Powder Micron Diamond Pambuka SND-M15 bubuk intine mikron ketangguhan bermutu tinggi, kanthi butiran blok, distribusi ukuran partikel sing relatif konsentrasi, kotoran cilik, kinerja hidrofilik sing nyenengake. Cocog kanggo pemetaan sarat dhuwur, polishing, bisa digunakake kanggo PCD tempel berlian berkualitas tinggi lan bubur lan ...


Detail Produk

Tag Produk

SND-M15 Ketangguhan Tinggi Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

1. Pambuka Bubuk Micron Diamond

SND-M15 minangka bubuk intel micron kateguhan bermutu tinggi, kanthi bgandum kunci, relatif ukuran partikel klempakan distribusi, impurities cilik, hidrofilik sing disenengi kinerja Cocog kanggo syarat dhuwur dilat, polesan, bisa digunakake kanggo Intan kualitas tinggi PCD tempel lan bubur lan liya-liyane produk mirah kualitas dhuwur.

2. Spesifikasi Powder Inti Micron

SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60

Bentuk kristal ora teratur, 

isi lan partikel najis 

ukuran distribusi, bisa digunakake 

ing resin lan ikatan vitrified. 

Cocog kanggo efisiensi tinggi 

mecah lan polesan 

aplikasi, kaya watu, 

kothak, Jade & permata, lsp.

Bentuk kristal ora teratur kanthi 

relatif klempakan 

distribusi ukuran partikel, 

isi rereged kurang. Dhuwur 

efisiensi Bisa digunakake ing 

résin, ikatan logam, logam 

lan produk electroplated. 

Blokir gandum, relatif 

ukuran partikel klempakan 

distribusi, impurities cilik, 

hidrofilik sing disenengi  

kinerja Cocog kanggo 

syarat dhuwur dilat, 

polesan, bisa digunakake kanggo 

Intan kualitas tinggi PCD 

tempel lan bubur lan liya-liyane 

produk mirah kualitas dhuwur.

SND-M / DW 0-0.125 ~ 40-60 SND-M / PCD 0-0.125 ~ 40-60 SND-M / PL 0-0.125 ~ 40-60

Ukuran lan bentuk partikel seragam.

Nglereni wafer silikon

kawat berlian, gergaji perhiasan,

saw semikonduktor.

Dirancang khusus kanggo 

Aplikasi PCD / PDC, dhuwur 

bentuk kristal blok kekuatan, 

ukuran partikel klempakan 

distribusi, impurities banget kurang, 

isi Si kurang, termal sing apik 

stabilitas lan tahan aus. 

Uga bisa digunakake ing dhuwur 

ikatan logam kualitas, vitrified 

ikatan lan listrik 

produk

Intan kaya poli duwe 

fitur sing padha karo 

intan polycrystalline, nanging 

regane murah Iki digawe saka 

diurutake micron berlian, kanthi 

perawatan kimia khusus, 

mirah kaya poli duwe 

pinggiran deavtivasi muti, 

pinggiran honeycomb iki bisa 

ngewangi permukaan polesan 

saka goresan. 

3. Micron Diamond Kasedhiya Ukuran Grit

Standar Internasional Standar China Ukuran Bolong Lamaran
0-0.1 W0.1 100000 Polesan Super Mirror
0.0.25 W0.25 60000 Polesan Super Mirror
0-0.5 W0.5 30000 Polesan Cermin
0-1 W1 15000 Polesan Cermin
0-2 W1.5- 13000 Polesan sing apik
1-2 W1.5 12000 Polesan sing apik
1-3 W2.5 10000 Polesan sing apik
2-4 W3.5 6500 Polesan sing apik
2-5 W4 5000 Polesan sing apik
3-6 W5 4000 Polesan sing apik
4-6 W6 3500 Polesan sing apik
4-8 W7 3000 Polesan normal
4-9 W10 2500 Polesan normal
5-10 W10 2000 Polesan normal
6-12 W10 1800 Polesan normal
8-12 W12 1600 Polesan normal
7-14 W14 1500 Polesan normal
8-16 W14 1300 Polesan normal
10-20 W20- 1200 Polesan normal
12-22 W20 1000 Polesan normal
15-25 W20 + 800 Polesan normal
20-30 W28 700 Polesan normal
22-36 W28 + 600 Grinding Kasar
20-40 W40- 500 Grinding Kasar
30-40 W40 450 Grinding Kasar
35-45 W40 + 400 Grinding Kasar
36-54 W50 350 Grinding Kasar
D46 325/400 320 Grinding Kasar
D54 270/325 270 Grinding Kasar
D64 230/270 230 Grinding Kasar
D76 200/230 200 Grinding Kasar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita