sm_banner

produk

Powder Intan Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Diamond Cutting Wafer Silikon

katrangan cekak:

Powder Diamond Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Inti Wafer Silicon Wafer 1. Pambuka Bubuk Micron Pambuka SND-MDW nduweni bentuk kristal blocky kekuatan tinggi, distribusi ukuran partikel konsentrat, ukuran lan bentuk partikel seragam. Dirancang khusus kanggo nggawe wafer silikon nglereni kawat berlian, gergaji perhiasan, gergaji semikonduktor. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...


Detail Produk

Tag Produk

Powder Intan Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Diamond Cutting Wafer Silikon

1. Pambuka Bubuk Micron Diamond

 

 

SND-MDW nduwe bentuk kristal blocky kekuatan dhuwur, distribusi ukuran partikel konsentrat, ukuran lan bentuk partikel seragam. Dirancang khusus kanggo nggawe wafer silikon nglereni kawat berlian, gergaji perhiasan, gergaji semikonduktor.

2. Spesifikasi Powder Inti Micron

SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60
Bentuk kristal ora teratur, 

isi lan partikel najis 

ukuran distribusi, bisa digunakake 

ing resin lan ikatan vitrified. 

Cocog kanggo efisiensi tinggi 

mecah lan polesan 

aplikasi, kaya watu, 

kothak, Jade & permata, lsp.

Bentuk kristal ora teratur kanthi 

relatif klempakan 

distribusi ukuran partikel, 

isi rereged kurang. Dhuwur 

efisiensi Bisa digunakake ing 

résin, ikatan logam, logam 

lan produk electroplated. 

Blokir gandum, relatif 

ukuran partikel klempakan 

distribusi, impurities cilik, 

hidrofilik sing disenengi  

kinerja Cocog kanggo 

syarat dhuwur dilat, 

polesan, bisa digunakake kanggo 

Intan kualitas tinggi PCD 

tempel lan bubur lan liya-liyane 

produk mirah kualitas dhuwur.

SND-M / DW 0-0.125 ~ 40-60 SND-M / PCD 0-0.125 ~ 40-60 SND-M / PL 0-0.125 ~ 40-60
Ukuran lan bentuk partikel seragam.

Kanggo nglereni wafer silikon

kawat berlian, gergaji perhiasan,

saw semikonduktor.

Dirancang khusus kanggo 

Aplikasi PCD / PDC, dhuwur 

bentuk kristal blok kekuatan, 

ukuran partikel klempakan 

distribusi, impurities banget kurang, 

isi Si kurang, termal sing apik 

stabilitas lan tahan aus. 

Uga bisa digunakake ing dhuwur 

ikatan logam kualitas, vitrified 

ikatan lan listrik 

produk

Intan kaya poli duwe 

fitur sing padha karo 

intan polycrystalline, nanging 

regane murah Iki digawe saka 

diurutake micron berlian, kanthi 

perawatan kimia khusus, 

mirah kaya poli duwe 

pinggiran deavtivasi muti, 

pinggiran honeycomb iki bisa 

ngewangi permukaan polesan 

saka goresan. 

3. Micron Diamond Kasedhiya Ukuran Grit

 

Standar Internasional Standar China Ukuran Bolong Lamaran
0-0.1 W0.1 100000 Polesan Super Mirror
0.0.25 W0.25 60000 Polesan Super Mirror
0-0.5 W0.5 30000 Polesan Cermin
0-1 W1 15000 Polesan Cermin
0-2 W1.5- 13000 Polesan sing apik
1-2 W1.5 12000 Polesan sing apik
1-3 W2.5 10000 Polesan sing apik
2-4 W3.5 6500 Polesan sing apik
2-5 W4 5000 Polesan sing apik
3-6 W5 4000 Polesan sing apik
4-6 W6 3500 Polesan sing apik
4-8 W7 3000 Polesan normal
4-9 W10 2500 Polesan normal
5-10 W10 2000 Polesan normal
6-12 W10 1800 Polesan normal
8-12 W12 1600 Polesan normal
7-14 W14 1500 Polesan normal
8-16 W14 1300 Polesan normal
10-20 W20- 1200 Polesan normal
12-22 W20 1000 Polesan normal
15-25 W20 + 800 Polesan normal
20-30 W28 700 Polesan normal
22-36 W28 + 600 Grinding Kasar
20-40 W40- 500 Grinding Kasar
30-40 W40 450 Grinding Kasar
35-45 W40 + 400 Grinding Kasar
36-54 W50 350 Grinding Kasar
D46 325/400 320 Grinding Kasar
D54 270/325 270 Grinding Kasar
D64 230/270 230 Grinding Kasar
D76 200/230 200 Grinding Kasar

 

4. Ukuran Grit Kasar Liyane

SND-G05

50 / 60-325 / 400

Werna ijo cahya, bentuk sing ora teratur kanthi kenceng ngisor. Wiyar 

digunakake kanggo ngolah watu, beton, keramik lsp.

SND-G10

30 / 35-325 / 400

Werna kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Dianggo ing 

ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis elektroplating 

produk, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, 

intan alami, permata.

SND-G15

30 / 35-325 / 400

Werna kuning, atose dhuwur lan kuwat. Ditrapake ing keramik 

ikatan, ikatan resin lan kabeh jinis produk electroplating, bisa 

digunakake kanggo ngolah tugas abot ing karbida, kaca, keramik, 

watu lan bahan non-logam liyane.

SND-G20

80 / 100-325 / 400

Campuran kristal sing biasa lan sudut, kenceng sedheng

nganggo kristal sing bentuke blok. Cocog kanggo aplikasi 

alat intan efisiensi tinggi.

SND-G30

80 / 100-325 / 400

Touhness medium kanthi berlian shpe sing luwih apik. Cocog kanggo 

alat mirah saka kaca utawa kristal beveling, mecah karbida lan

bahan magnetik lsp.

SND-G40

80 / 100-325 / 400

Tangguh dhuwur medium kanthi bentuk biasa, termal dhuwur sing apik 

stabilitas lan resistensi pengaruh. Ditrapake kanggo nggawe grinding & 

rodha abrasive kanggo ngolah bahan beban sedang, kaya 

pengeboran inti kaca, pinggiran potlot, lan hiasan ukiran 

kaca lan kristal.

SND-G60

80 / 100-325 / 400

Tentu bentuk kubooktafera, kekuatan pengaruh dhuwur lan

stabilitas termal. Ditrapake ing kondhisi sing dibutuhake grinding sing dhuwur 

rate, kaya alat listrik kanggo mecah lan polesan watu, keramik, 

kacamata, lan bahan magnetik, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita