sm_banner

produk

  • SND-MDW Professional Synthetic Micron Diamond Powder For Silicon Wafer Cutting  Diamond Wire

    Powder Intan Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Intan Nglereni Wafer Silikon

    Powder Diamond Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Inti Wafer Silicon Wafer 1. Pambuka Bubuk Micron Pambuka SND-MDW nduweni bentuk kristal blocky kekuatan tinggi, distribusi ukuran partikel konsentrat, ukuran lan bentuk partikel seragam. Dirancang khusus kanggo nggawe wafer silikon nglereni kawat berlian, gergaji perhiasan, gergaji semikonduktor. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...
  • Brilliant Cut Synthetic Diamond DEF VS2 1carat Lab Grown Diamond Price Per Carat

    Brilian Diamond Cut Sintetis DEF VS2 1carat Lab Tumbuh Diamond Diamond Per Carat

    Mbangun Perhiasan dhewe Desain perhiasan berlian dhewe. Pilih berlian sing bakal kita potong lan desain kanggo sampeyan. Item Parameter Material Lab thukul berlian Merek Alskar Diamond Bentuk Babak, Oval, Pir, Bantal, Jantung, Zamrud, Marquise, lsp. Ukuran HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm Wektu Pengiriman Sajrone 5 dina yen ing Simpenan Jangka Pembayaran T / T , Western Union, MoneyGram, e-mriksa, Mastercard Pengiriman DHL, FEDEX, TNT, UPS, Layanan EMS 1) OEM, ODM ditrima ...
  • CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Aplikasi

    Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MA10 warnane kuning, semi angel lan stabil kanggo sistem ikatan resin lan vitrified kalebu PCBN, grinding, apel lan aplikasi polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo ikatan resin, ikatan vitrified, sistem elektroplated. Pac ...
  • CBN-MB10 Black Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder With High Toughness High Thermal Stability

    Powder Micron Borub Nitride CBN-MB10 Ireng (CBN) Micron Powder Kanthi Stabilitas Termal Dhuwur sing Akeh

    Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MB10 minangka micron monokristalin ireng abu-abu sing nawakake kenceng banget lan stabilitas termal sing dhuwur sing digunakake ing PCBN, grinding, aplikasi pelapik lan polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Aplikasi Ireng : Kanggo ikatan resin, obligasi vitrified, elektrop ...
  • A20 Golden Color CBN Abrasive Powder For Metal Bond Vitrified Bond Application

    A20 bubuk emas abrasif warna emas kanggo aplikasi obligasi logam obligasi logam

    A20 Bubuk Nitrida Cubic Warna Emas Bubuk Abrasif Kanggo Aplikasi Bond Resin 1. Pambuka Boron Nitride Pambuka CBN (kubik boron nitrida) superabrasif kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah ...
  • A10 Amber Color Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application

    A10 Amber Werna Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Kanggo Aplikasi Resin Bond

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Kanggo Resin Bond Application 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (kubik boron nitride) superabrasive kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi busana, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah ...
  • SND-R10 Economy Grade Semi-Blocky Resin Bond Diamond With a High Friability

    Intan Ikatan Resin Semi-Blocky Kelas Ekonomi SND-R10 Kanthi Keemasan Tinggi

    SND-R10 minangka berlian obligasi resin semi-blok kelas ekonomi sing luwih gampang dibandhingake karo intan ikatan resin standar. Ribilitas tambah R10, ditambah karo tumindak nglereni kanthi gratis, nyedhiyakake kinerja sing mantep nalika biaya dadi faktor utama. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R10 Mesh : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi Abu-abu : Cocog kanggo sistem ikatan vinilasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Paket : 10000 Karat Kantong Plastik Kasedhiya Mesh Ukuran 60/80 80 / ...
  • SND-R15 Standard Grade Blocky Resin Bond Diamond With Medium Friability

    Intan Ikatan Blok Resin SND-R15 Kelas Standar Kanthi Friabilitas Sedheng

    Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. SND-R15 duwe berlian obligasi resin blok block standar. Kristal kelenturan medium iki nduduhake kemampuan ngasah awake dhewe sing ngasilake tumindak nglereni gratis sing penting kanggo njaga keseimbangan antara umur alat lan kinerja mecah. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R1 ...
  • SND-R20 Premium Grade Blocky With The Least Friable In Resin Bond Diamond

    SND-R20 Premium Kelas Blok Kanthi Paling Ora Bisa Dipasang Ing Intan Ikat Resin

    Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. Sistem Bond Vitrified diproduksi saka bahan keramik sing kuat, awet lan rapuh. Ikatan Vitrified efektif banget ing operasi mecah maju amarga kemampuane nahan abrasif lan nyuda generasi panas ing zona grinding amarga porositas ...
  • SND-R05 Highest Friability Resin Bond Diamond Particles For High Precision Grinding Applications

    SND-R05 Partikel Diamond Resin Friabilitas Paling Dhuwur Kanggo Aplikasi Mecah Presisi Dhuwur

    Partikel Diamond Resin Friabilitas Paling Dhuwur Kanggo Aplikasi Grinding Presisi Tinggi sing Disaranake kanggo sistem ikatan vinilitas lan ikatan resin (fenolik lan polimida). SND-R05 nduwe partikel berlian ikatan resin kepribadian paling dhuwur kanthi struktur kristal sing nyengkuyung patah mikro. Efektif kanggo aplikasi mecah presisi tinggi sing dadi permukaan kritis minangka faktor kritis. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R05 Mesh : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi Grey: Cocog kanggo ...
  • SND890 Top Quality Synthetic Diamond Powder for Making High Quality Diamond Tools

    Powder Intan Sintetis Kualitas SND890 Kanggo Nggawe Piranti Intan Berkualitas Tinggi

    Powder Intan Sintetis Kualitas SND890 Kanggo Nggawe Powder Inti Industri Sintetis Kualitas Tinggi 2. Karakter SND890 SinoDiam SND890 yaiku grit berlian sintetis kanthi bentuk Kubus-oktafonik biasa, apik kanggo produksi pisau gergaji beton profesional, bit inti inten lan kawat berlian. 3. Spesifikasi Ukuran Saw Grit Diamond SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk biasa kanthi stabil termal ...
  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kekandelan Dhuwur RVD Kuning Inti Intim bubuk

    SND-G15 Kateguhan Dhuwur RVD Kuning Intim Powder Intim Powder Pambuka 2. Karakter SND-G15 SND-G15 minangka bubuk intan sintetis kuning remuk kanthi kenceng lan kenceng, ditrapake ing keramik sing diikat, resin terikat lan kabeh jinis elektroplating produk lan kabeh jinis produk electroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. 3. Kasedhiya Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...