sm_banner

produk

Intan Polycrystalline Sintetis (PCD) Kanggo Bahan Nglereni Grinding Non-Ferrous

katrangan cekak:

PCD digunakake kanthi akeh kanggo mesin logam lan campuran wesi, kayata aluminium, tembaga, aluminium / wesi abu-abu, uga bahan non-logam kayata kayu, chipboard, keramik, plastik, karet lsp., Ing endi resistensi abrasi dhuwur lan apik permukaan kudu dibutuhake. SinoDiam International nawakake macem-macem PCD kanggo macem-macem aplikasi, lan bisa ngethok ukuran segmen minangka panjaluk pelanggan Kode # Diameter (mm) Lapisan berlian (mm) Dhuwur (mm) Ukuran berlian (μm) Fitur ...


Detail Produk

Tag Produk

PCD digunakake kanthi akeh kanggo mesin logam lan campuran wesi, kayata aluminium, tembaga, aluminium / wesi abu-abu, uga bahan non-logam kayata kayu, chipboard, keramik, plastik, karet lsp., Ing endi resistensi abrasi dhuwur lan apik permukaan kudu dibutuhake.

SinoDiam International nawakake macem-macem PCD kanggo macem-macem aplikasi, lan bisa nyuda segmen kasebut
ukuran minangka panjaluk pelanggan

 

Kode # Diameter (mm) Lapisan berlian (mm) Dhuwur (mm) Ukuran berlian (μm) Fitur Lamaran
SDPD032-A 48.0 0,5 ± 0,15 1.0 / 1.2 / 1.6 / 2.0 / 2.5 / 3.2 30 + 2 Resistensi abrasif sing dhuwur banget. Ketangguhan efek dikuatake kanthi urutan 025-A, 025-B, 032-A lan 032-B, kinerja pemotongan EDM dikuatake kanthi urutan 025-A, 032-A, 032-B lan 025-B Digunakake ing bahan sing abrasif, kayata keramik, logam keras, silikon karbida, watu lan lantai laminasi.
SDPD032-B 48.0 0,5 ± 0,15 30 + 2 Digunakake khusus ing papan chip lan papan liya sing butuh feed kasar.
SDPD025-A 48.0 0,5 ± 0,15 25 Digunakake ing jubin laminasi, papan kepadatan, bahan serat karbon, silikon karbida, paduan aluminium silika tinggi.
SDPD025-B 48.0 0,5 ± 0,15 25 Digunakake ing produksi pisau gergaji kayu umum lan produk sing mbutuhake EDM. nglereni
SDPD012-A 48.0 0,5 ± 0,15 10 + 2 Nggabungke resistensi abrasif sing dhuwur, ketahanan pengaruh lan tingkat permukaan sing dhuwur. Resistensi abrasif dikuatake kanthi urutan 010-C, 010-B, 012-A lan 010-A. Ketangguhan efek yaiku 010-A, 012-A, 010-B lan 010-C, kinerja pemotongan EDM yaiku 010-A, 012-A, 010-C lan 010-B. Digunakake kanthi apik proses papan sirkuit, paduan silikon-aluminium lan paduan tembaga
SDPD010-A 48.0 0,5 ± 0,15 10 Digunakake kanggo ngolah kayu, papan sirkuit, paduan silikon-aluminium sing kurang lan keramik sing apik.
SDPD010-B 48.0 0,5 ± 0,15 10 Digunakake ing manufaktur kabeh jinis segmen kanthi nglereni EDM.
SDPD010-C 48.0 0,5 ± 0,15 10 Digunakake ing papan kanthi proses sing apik yen mbutuhake feed kasar lan resistensi abrasif sing murah.
SDPD005-A 48.0 0,5 ± 0,15 5 Tanggul pengaruh sing dhuwur, cocog kanggo nglereni EDM, derajat permukaan sing dhuwur banget. Digunakake ing papan-papan sing butuh finish permukaan, kayata paduan silikon-aluminium, logam non-ferrous, semikonduktor lan plastik.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita