page_banner

Babagan Kita

Henan SinoDiam International Co., Ltd.

Sapa Kita

Minangka perusahaan teknik, produksi, lan pemasaran intan, kita makili awake dhewe minangka "Panyedhiya Solusi kanggo pelanggan Intan Internasional".

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman gabungan ing industri berlian lan industri lapisan logam, SionDiam nduweni akeh ilmu lan keahlian sing ora ana tandhingane. Kita nggunakake pengalaman iki kanggo nyedhiyakake perusahaan lan individu kanthi kualitas lan produk inovatif sing bisa dipercaya.

Kita makarya raket karo para pelanggan kanggo nggawe persyaratan superabrasif berlian, saengga para pelanggan nampa produk sing paling cocog kanggo aplikasi kasebut. Iki, uga karo hubungane karo kemampuan produksi lan stabilitas kualitas, ngidini kita njamin para pelanggan sing terkenal nampa produk sing paling apik kanthi rega sing paling kompetitif.

+
KES SERVIS
+
Karyawan
+
KLIEN
Taun
SEJARAH

Apa sing Kita Laku

SinoDiam khusus ing R&D, produksi lan pemasaran bubuk intine industri, inten mikron lan berlian. Baris produk kasebut nyakup luwih saka 100 model kayata intan lab HPHT, intan grit, ikatan logam, kristal ukuran lan intine ukuran bolong tanpa kristal, intine ukuran bolong ikatan resin, intan mikron umum lan profesional, CBN, Lapisan Metalik, kompak berlian polycrystalline (PDC), intan polycrystalline (PCD), senyawa polishing berlian lan bubuk logam sing wis diisi.

Aplikasi kalebu perhiasan berlian, pisau gergaji berlian, bit coring berlian, kabel berlian, roda cangkir grinding berlian, polesan berlian pada beton, batu, ikatan Logam, ikatan terverifikasi, resin terikat lan kabeh jinis produk elektroplating, kanggo ngolah watu, hard paduan, bahan magnetik, intan alami, permata. Bit PDC kanggo ngebur minyak lan penambangan.

Kajaba iku, kita mesthekake supaya tetep maju ing kurva industri kanthi nggunakake teknologi paling anyar. Yakin manawa ora preduli apa sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa ngandel yen bakal nyedhiyakake sing paling mutlak, tujuane kanggo dadi pimpinan solusi berlian industri kanggo para custoemers saindenging jagad.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap