sm_banner

warta

  • Polycrystalline diamond compact (PDC) cutters

    Pemotong polikristalin intan (PDC)

    Pemotong kompak polycrystalline Diamond (PDC) Diamond minangka bahan paling angel sing dingerteni. Kekerasan iki menehi sifat unggul kanggo nglereni bahan liyane. PDC penting banget kanggo ngebur, amarga agregat berlian cilik, murah, gaweyane dadi massa ...
    Waca liyane
  • Apa Intan Tumbuh Lab?

    Ing istilah sing paling gampang, intan sing ditanam ing laboratorium yaiku berlian sing wis digawe wong lan ora ditambang saka bumi. Yen gampang banget, sampeyan bisa uga kepengin ngerti kenapa ana artikel ing ngisor ukara iki. Kerumitan kasebut muncul amarga kasunyatan manawa akeh istilah sing beda kanggo digunakake ...
    Waca liyane
  • Pasar Super Abrasives Nggayuh USD 11,48 Milyar Nganti 2027

    Tambah akeh panjaluk alat presisi lan mesin amarga saya akeh produksi kendaraan bermotor lan kegiatan konstruksi nyengkuyung kebutuhan pasar Super Abrasives. New York, 10 Juni 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Pasar Super Abrasives global diprakirake tekan USD 11 ...
    Waca liyane