sm_banner

produk

  • Nickle Coated Synthetic Diamond Powder

    Bubuk Intan Sintetis Nickle

    Powder Diamond Sintetik Diamond Nickle Coated 1. Powder Diamond Diamond ditutupi berlapis, bisa dadi kuat adhesi metalurgi antarane Ti lan matriks, nambah lampiran mekanik intan menyang matriks ikatan. Plating bisa ngisolasi intan saka oksigen kanggo nyegah intan dioksidasi amarga suhu dhuwur, sing bisa ningkatake karakteristik retensi mekanik intan, lan nambah disipasi panas lan polesan. 2. Ing ...
  • Titanium Ti Coated Synthetic Diamond Powder

    Bubuk Intan Sintetis Dilapisi Titanium Ti

    Titanium Ti Coated Diamond Sintetis Powder 1. Pambuka Diamond Pambuka Intan sing dilapisi, bisa dadi kuat adhesi metalurgi ing antarane Ti lan matriks, nambah lampiran mekanik intan menyang matriks ikatan. Plating bisa ngisolasi intan saka oksigen kanggo nyegah intan dioksidasi amarga suhu dhuwur, sing bisa ningkatake karakteristik retensi mekanik intan, lan nambah disipasi panas lan polesan. 2. Sing ...