sm_banner

produk

  • SND-MDW Professional Synthetic Micron Diamond Powder For Silicon Wafer Cutting  Diamond Wire

    Powder Intan Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Intan Nglereni Wafer Silikon

    Powder Diamond Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Inti Wafer Silicon Wafer 1. Pambuka Bubuk Micron Pambuka SND-MDW nduweni bentuk kristal blocky kekuatan tinggi, distribusi ukuran partikel konsentrat, ukuran lan bentuk partikel seragam. Dirancang khusus kanggo nggawe wafer silikon nglereni kawat berlian, gergaji perhiasan, gergaji semikonduktor. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...
  • CBN-MB10 Black Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder With High Toughness High Thermal Stability

    Powder Micron Borub Nitride CBN-MB10 Ireng (CBN) Micron Powder Kanthi Stabilitas Termal Dhuwur sing Akeh

    Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MB10 minangka micron monokristalin ireng abu-abu sing nawakake kenceng banget lan stabilitas termal sing dhuwur sing digunakake ing PCBN, grinding, aplikasi pelapik lan polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Aplikasi Ireng : Kanggo ikatan resin, obligasi vitrified, elektrop ...
  • CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Aplikasi

    Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MA10 warnane kuning, semi angel lan stabil kanggo sistem ikatan resin lan vitrified kalebu PCBN, grinding, apel lan aplikasi polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo ikatan resin, ikatan vitrified, sistem elektroplated. Pac ...
  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kekandelan Dhuwur RVD Kuning Inti Intim bubuk

    SND-G15 Kateguhan Dhuwur RVD Kuning Intim Powder Intim Powder Pambuka 2. Karakter SND-G15 SND-G15 minangka bubuk intan sintetis kuning remuk kanthi kenceng lan kenceng, ditrapake ing keramik sing diikat, resin terikat lan kabeh jinis elektroplating produk lan kabeh jinis produk electroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. 3. Kasedhiya Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
  • SND-M/PCD Professional Synthetic Micron Diamond Powder Superabrasive For PCD Prodcution

    SND-M / PCD Profesional Sintetis Micron Powder Superabrasive Kanggo Produksi PCD

    Sing nduweni sikap positif lan progresif kanggo daya tarik pelanggan, perusahaan kanthi terus-terusan nambah barang sing apik banget kanggo nglegakake kepinginan para pelanggan lan luwih fokus ing keamanan, keandalan, panjaluk lingkungan, lan inovasi Powder Debu Micron Berlian Superfine kualitas apik kanggo PCD / PDC Alat, Sejatine minangka pakurmatan gedhe kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Muga-muga bisa kanthi gampang kerja sama karo sampeyan kanthi potensial.
    Powder Debu Berlian China sing berkualitas, Intan Sintetis, Kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan kita uga ndeleng kabeh produk lan solusi, sampeyan kudu ngunjungi situs web. Kanggo entuk informasi luwih lengkap, sampeyan kudu menehi ngerti. Matur nuwun kanthi sanget lan pengin bisnis sampeyan kudu apik!

  • SND-M05 Polishing Abrasive Synthetic Micron Diamond Powder For High Efficiency

    SND-M05 Polishing Powder Diamond Micron Sintetis Abrasif Kanggo Efisiensi Tinggi

    SND-M05 Polishing Powder Diamond Micron Sintetis Abrasif Kanggo Efisiensi Tinggi 1. Micron Diamond Powder Pambuka Wujud kristal sing ora teratur, isi impurity lan distribusi ukuran partikel, bisa digunakake ing ikatan resin lan vitrified. Cocog kanggo aplikasi mecah lan polishing efisien tinggi, kayata watu, ubin, Jade & permata, lsp. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 ...
  • SND-M10 Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive For General Purpose

    SND-M10 Powder Diamond Micron Sintetis Poles Abrasif Kanggo Tujuan Umum

    SND-M10 Poliester Inti Powder Intan Micron Abrasive Kanggo Tujuan Umum 1. Powder Micron Diamond Pambuka SND-M10 minangka bubuk intan micron kanthi tujuan umum kanthi bentuk kristal sing ora teratur kanthi distribusi ukuran partikel sing relatif konsentrasi, isi impure kurang. Efisiensi dhuwur. Bisa digunakake ing resin, vitrifikasi, ikatan logam lan produk elektroplated. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SN ...
  • SND-M15 High Toughness Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

    SND-M15 Ketangguhan Tinggi Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

    SND-M15 Ketangguhan Tinggi Micron Diamond Powder Polishing Abrasive 1. Powder Micron Diamond Pambuka SND-M15 bubuk intine mikron ketangguhan bermutu tinggi, kanthi butiran blok, distribusi ukuran partikel sing relatif konsentrasi, kotoran cilik, kinerja hidrofilik sing nyenengake. Cocog kanggo pemetaan sarat dhuwur, polishing, bisa digunakake kanggo PCD tempel berlian berkualitas tinggi lan bubur lan ...
  • SND-PL Polycrystalline Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Micron Diamond Powder Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Micron Diamond Powder Superabrasives Powder 1. Micron Diamond Powder Pambuka Diamond kaya poli duwe fitur sing padha karo intan polycrystalline, nanging regane luwih murah. Iki digawe saka mikron berlian sing diurutake, kanthi perawatan kimia khusus, inten kaya poli duwe pinggiran devitivasi muti, pinggiran honeycomb iki bisa mbantu permukaan polesan metu saka goresan. Dibandhingake karo berlian biasa, inten kaya poli duwe kaluwihan sing luwih dhuwur ...
  • SND-G10 Yellow RVD Curshed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning Kumpat Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning RVD Kursed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives Powder Diamond Sintetis Pambuka 2. Karakter warna SND-G10 Kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Diterapake ing ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis produk elektroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. Spesifikasi Powder Diamond Crush SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Cahya. ..
  • SND-G05 Green RVD Curshed Diamond Lapping Grade Synthetic Diamond Powder

    SND-G05 RVD Ijo Disumpel Diamond Lapping Kelas Intim Intim bubuk

    SND-G05 Green RVD Intursed Lapping grade Diamond Diamond Sintetis Powder Diamond Sintetis Powder Pambuka 2. Karakter SND-G05 SND-G05 minangka bubuk intan sintetis sing remuk kanthi warna ijo cahya, bentuk ora tetep kanthi kenceng ngisor. Cocog kanggo ikatan resin, ikatan keramik, alat abrasive berlian eletroplating, kayata rodhane grinding berlian, corak abrasif berlian. Digunakake sacara wiyar kanggo ngolah watu, konkrit, keramik, lsp.