sm_banner

produk

  • SND890 Top Quality Synthetic Diamond Powder for Making High Quality Diamond Tools

    Powder Intan Sintetis Kualitas SND890 Kanggo Nggawe Piranti Intan Berkualitas Tinggi

    Powder Intan Sintetis Kualitas SND890 Kanggo Nggawe Powder Inti Industri Sintetis Kualitas Tinggi 2. Karakter SND890 SinoDiam SND890 yaiku grit berlian sintetis kanthi bentuk Kubus-oktafonik biasa, apik kanggo produksi pisau gergaji beton profesional, bit inti inten lan kawat berlian. 3. Spesifikasi Ukuran Saw Grit Diamond SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk biasa kanthi stabil termal ...
  • SND880 Industrial Diamond Powder With Complete Shape and Straight Crystal Edges

    Powder Berlian Industri SND880 Kanthi Bentuk Lengkap lan Bates Kristal Lurus

    Powder Berlian Industri SND880 Kanthi Wangun Lengkap lan Werna Kristal Lurus Serbuk Berlian Industri Sintetis 2. Karakter SND880 SinoDiam bubuk berlian industri SND880 minangka grit berlian berkualitas tinggi kanthi bentuk Kubus-oktaferal biasa, ditrapake kanggo nglereni berlian, coring berlian, inten kabel ing beton lan watu sing atos. Ukuran sing Bisa Ditampa yaiku 20 / 25-70 / 80 3. Powder Intan Sintetis Grit Ukuran sing Ditampa 20/25 25/30 30/35 35/40 40/45 45/50 50/60 ...
  • SND860 Synthetic Diamond Powder for Diamond Tools and  Geological Tools

    Powder Intan Sintetis SND860 kanggo Piranti Intan lan Alat Geologi

    Powder Intan Sintetis SND860 kanggo Piranti Diamond lan Piranti Geologi 1. Karakter SND860 Grit berlian sintetis SND860 nduweni ketahanan medium nganti dhuwur, bentuk kristal blok, transparansi dhuwur lan resistensi dampak, kanthi stabilitas termal sing cukup dhuwur. Ditrapake kanggo alat gergaji berlian lan alat geologi. 2. Spesifikasi Ukuran Saw Grit Diamond SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk reguler kanthi st ...
  • SND840 Synthetic Diamond Powder With Medium Toughness and Thermal Stability

    Powder Intan Sintetis SND840 Kanthi Kasar Medium lan Stabilitas Termal

    Powder Intan Sintetis SND840 Kanthi Kateguhan Medium lan Stabilitas Termal Termal Industrial Powder 2. Karakter SND840 SinoDiam SND840 minangka bubuk berlian industri sintetis kualitas medium kanthi bentuk Lengkap kubo-oktafonon, kateguhan medium lan stabilitas termal, resistensi nyandhang. Ditrapake kanggo nggawe agul-agul berlian kualitas medium, bit inti, alat berlian electroplate kanggo watu lan beton. 3. Saw Gr ...
  • SND830 Synthetic Diamond Powder for General Purpose Cutting and Grinding

    Powder Intan Sintetis SND830 kanggo Nglereni lan Mecah Tujuan Umum

    Powder Intan Sintetis SND830 kanggo Powder Inti Industri Sintetis Dampak Heavy 2. Karakter Powder Diamond SND830 Kurang Tangguh Sedheng, bentuk semi-blok, kurang transparan nganti medium lan resistensi dampak, stabilitas termal sing kurang. Ditrapake kanggo nggawe wilah berlian utawa rodha girnding kanggo aplikasi umum. 3. Saw Powder Grit Sintetis Intim Ukuran sing Ditampa 20/25 25/30 30/35 35/40 40/45 45/50 50/60 60/70 70/80 SND820 √ √ √ √ √ √ √ √ ...
  • SND820 Low Toughness Synthetic Diamond Powder With High Efficiency

    Powder Intan Sintetis SND820 Kenceng banget Kanthi Efisiensi Tinggi

    Powder Intan Sintetis SND820 Kateguhan Rendah Kanthi Efisiensi Dhuwur 1. Bubuk Intan Sintetis 2. Watake SND820 Kateguhan sithik, bentuk sing relatif biasa, transparansi sing kurang, resistensi dampak sing kurang lan stabilitas termal sing kurang. Ditrapake kanggo nggawe alat nglereni berlian lan mecah kanthi beban sedheng. 3. Spesifikasi Intan Kelas Liyane SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk biasa karo ...