sm_banner

produk

  • FCNS77 Fe Cu Ni Sn Basic Pre Alloyed Powder for Diamond Tools

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Powder Pre Al campuran Dhasar kanggo Piranti Intan

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Powder Pre Alected Basic kanggo Diamond Tools 1. Apa Bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, ora bisa dikompres, mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • Copper Alloy Powders Cu/Sn 8515 Bronze Pre- alloyed Spherical Shape

    Bubuk Paduan Tembaga Cu / Sn 8515 Bentuk Bunder Alloy Pre-alloy

    Tembaga Alloy Copper (Cu / SN) Bronze (Pre-Alected) - Wêdakakêna bentuk bola digawe nganggo bahan baku kelas premium sing asale saka dealer sing dipercaya lan partikel-partikel kasebut minangka bidang sing sampurna. Iki digunakake ing aplikasi listrik, pasta, aplikasi elektronik, bahan gesekan lan alat berlian. Kajaba iku, ditampilake kanthi tarif normal. Powder Pre-Working Fe-Cu minangka bubuk penting sing ditrapake kanggo macem-macem jinis alat alat intan, kanggo nambah ikatan ...