sm_banner

produk

  • A20 Golden Color CBN Abrasive Powder For Metal Bond Vitrified Bond Application

    A20 bubuk emas abrasif warna emas kanggo aplikasi obligasi logam obligasi logam

    A20 Bubuk Nitrida Cubic Warna Emas Bubuk Abrasif Kanggo Aplikasi Bond Resin 1. Pambuka Boron Nitride Pambuka CBN (kubik boron nitrida) superabrasif kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah ...
  • A10 Amber Color Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application

    A10 Amber Werna Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Kanggo Aplikasi Resin Bond

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Kanggo Resin Bond Application 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (kubik boron nitride) superabrasive kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi busana, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah ...
  • B10 Black Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN Powder

    Bubuk B10 Ireng Cubic Boron Nitride Superabrasives CBN

    Superabrasive Boron Nitride Cubic Ireng Irak Powder CBN B10 1. Pambuka Boritr Nitride CBN (super cubric boron nitride) superabrasif kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat kaping pirang-pirang tahan abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN digunakake kanthi wiyar ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri otomotif lan gir kanggo nambah efisiensi ...
  • B20 Black Cubic Boron Nitride CBN Powder For Vitrified Bond

    Powder B20 Borub Nitrida Kubik Ireng Kanggo Ikatan Vitrified

    B20 Ireng Cubic Boron Nitride CBN Powder Kanggo Bond Vitrified 1. Pambuka Boron Nitride Pambuka superbatrasif CBN (kubik boron nitrida) kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah efisiensi lan ...