sm_banner

produk

  • Diamond Lapping Abrasive Paste Diamond Compound for Polishing

    Diamond Lapping Abrasive Pasta Compound Diamond kanggo Polesan

    Pasta berlian polikristalin kanggo polesan presisi, larut minyak. Ketrampilan sing apik, gaya grinding sing kuat, cocog kanggo ngolah peralatan, ngukur piranti, pisau, alat grinding lan segel sing digawe saka bahan super keras kayata paduan keras, baja paduan lan baja karbon. Jeneng : Merek Senyawa Polesan Berlian : SND-PC Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Persen Berlian: 10%, 25%, 50% Aplikasi : Cocog kanggo mecah lan polesan logam, karbida tungsten, cetakan, paduan, kaca, cer ...
  • Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) for Machining Applications

    Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) kanggo Aplikasi Mesin

    Komposit PCBN diprodhuksi kanthi bubuk serbuk micron CBN kanthi macem-macem keramik, supaya ngasilake bahan perkakas sing angel banget lan stabil banget Umume materi PCBN terikat karo substrat karbida semen. CBN minangka bahan paling angel nomer loro sing dingerteni sawise intan sintetis, nanging nduweni sifat resistansi termal lan kimia sing dhuwur. Umume digunakake kanggo nglereni lan ngolah kekerasan sing dhuwur utawa angel ngolah bahan kalebu baja atos, abu-abu lan ...
  • Synthetic Polycrystalline Diamond (PCD) For Cutting Grinding Non-Ferrous Materials

    Intan Polikristalin Sintetis (PCD) Kanggo Nglereni Bahan Non-Ferrous

    PCD digunakake kanthi akeh kanggo mesin logam lan campuran non-ferrous, kayata aluminium, tembaga, komposit wesi / abu-abu abu-abu, uga bahan non-logam kayata kayu, chipboard, keramik, plastik, karet lan liya-liyane, yen tahan abrasi dhuwur lan apik permukaan kudu dibutuhake. SinoDiam International nawakake macem-macem PCD kanggo macem-macem aplikasi, lan bisa ngethok ukuran segmen minangka panjaluk pelanggan Kode # Diameter (mm) Lapisan berlian (mm) Dhuwur (mm) Ukuran berlian (μm) Fitur ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters For Oil and Gas Drilling

    Pemotong PDC Kompak Berlian Polycrystalline Kanggo Ngebor Minyak lan Gas

    Pemotong PDC Kompak Berlian Polycrystalline Kanggo Pengeboran Minyak lan Gas 1. Apa bahan PDC? PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polycrystalline lan substrat karbida tungsten, lapisan berlian polikristalin duwe kekerasan lan ketahanan abrasi sing dhuwur banget, nanging substrat karbida tungsten bakal ningkatake kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin yaiku minyak bumi pengeboran sumur minyak bekas ...
  • 1308 PDC Cutters For Geological Mining With High Wear Resistance

    1308 Pemotong PDC Kanggo Penambangan Geologi Kanthi Resistensi Nyandhang Dhuwur

    1308 Pemotong PDC Kanggo Penambangan Geologi Kanthi Resistensi Nyandhang Dhuwur 1. Pambuka PDC- Polikristalin Diamond Pambuka PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polikristalin lan landasan karbida tungsten karbida, lapisan berlian polikristalin duwe ketahanan sing atos banget lan abrasi amarga tungsten karbida substrat bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin digunakake kanthi minyak ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter For Concrete and Asphalt Milling Bits

    Cutter PDC Compact Diamond Polycrystalline Kanggo Bit Milling Concrete lan Asphalt

    PDC Cutter Kanggo Bit Milling Concrete and Asphalt Milling 1. Apa PDC- Polycrystalline Diamond Compact? PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polycrystalline lan substrat karbida tungsten, lapisan berlian polikristalin duwe kekerasan lan ketahanan abrasi sing dhuwur banget, nanging substrat karbida tungsten bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin yaiku minyak bumi pengeboran sumur minyak bekas, ...