sm_banner

produk

  • SND-MDW Professional Synthetic Micron Diamond Powder For Silicon Wafer Cutting  Diamond Wire

    Powder Intan Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Intan Nglereni Wafer Silikon

    Powder Diamond Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Inti Wafer Silicon Wafer 1. Pambuka Bubuk Micron Pambuka SND-MDW nduweni bentuk kristal blocky kekuatan tinggi, distribusi ukuran partikel konsentrat, ukuran lan bentuk partikel seragam. Dirancang khusus kanggo nggawe wafer silikon nglereni kawat berlian, gergaji perhiasan, gergaji semikonduktor. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...
  • SND-M/PCD Professional Synthetic Micron Diamond Powder Superabrasive For PCD Prodcution

    SND-M / PCD Profesional Sintetis Micron Powder Superabrasive Kanggo Produksi PCD

    Sing nduweni sikap positif lan progresif kanggo daya tarik pelanggan, perusahaan kanthi terus-terusan nambah barang sing apik banget kanggo nglegakake kepinginan para pelanggan lan luwih fokus ing keamanan, keandalan, panjaluk lingkungan, lan inovasi Powder Debu Micron Berlian Superfine kualitas apik kanggo PCD / PDC Alat, Sejatine minangka pakurmatan gedhe kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Muga-muga bisa kanthi gampang kerja sama karo sampeyan kanthi potensial.
    Powder Debu Berlian China sing berkualitas, Intan Sintetis, Kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan kita uga ndeleng kabeh produk lan solusi, sampeyan kudu ngunjungi situs web. Kanggo entuk informasi luwih lengkap, sampeyan kudu menehi ngerti. Matur nuwun kanthi sanget lan pengin bisnis sampeyan kudu apik!

  • SND-PL Polycrystalline Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Micron Diamond Powder Superabrasives

    SND-PL Polycrystalline Micron Diamond Powder Superabrasives Powder 1. Micron Diamond Powder Pambuka Diamond kaya poli duwe fitur sing padha karo intan polycrystalline, nanging regane luwih murah. Iki digawe saka mikron berlian sing diurutake, kanthi perawatan kimia khusus, inten kaya poli duwe pinggiran devitivasi muti, pinggiran honeycomb iki bisa mbantu permukaan polesan metu saka goresan. Dibandhingake karo berlian biasa, inten kaya poli duwe kaluwihan sing luwih dhuwur ...