sm_banner

produk

  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters For Oil and Gas Drilling

    Pemotong PDC Kompak Berlian Polycrystalline Kanggo Ngebor Minyak lan Gas

    Pemotong PDC Kompak Berlian Polycrystalline Kanggo Pengeboran Minyak lan Gas 1. Apa bahan PDC? PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polycrystalline lan substrat karbida tungsten, lapisan berlian polikristalin duwe kekerasan lan ketahanan abrasi sing dhuwur banget, nanging substrat karbida tungsten bakal ningkatake kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin yaiku minyak bumi pengeboran sumur minyak bekas ...
  • 1308 PDC Cutters For Geological Mining With High Wear Resistance

    1308 Pemotong PDC Kanggo Penambangan Geologi Kanthi Resistensi Nyandhang Dhuwur

    1308 Pemotong PDC Kanggo Penambangan Geologi Kanthi Resistensi Nyandhang Dhuwur 1. Pambuka PDC- Polikristalin Diamond Pambuka PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polikristalin lan landasan karbida tungsten karbida, lapisan berlian polikristalin duwe ketahanan sing atos banget lan abrasi amarga tungsten karbida substrat bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin digunakake kanthi minyak ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter For Concrete and Asphalt Milling Bits

    Cutter PDC Compact Diamond Polycrystalline Kanggo Bit Milling Concrete lan Asphalt

    PDC Cutter Kanggo Bit Milling Concrete and Asphalt Milling 1. Apa PDC- Polycrystalline Diamond Compact? PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polycrystalline lan substrat karbida tungsten, lapisan berlian polikristalin duwe kekerasan lan ketahanan abrasi sing dhuwur banget, nanging substrat karbida tungsten bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin yaiku minyak bumi pengeboran sumur minyak bekas, ...