sm_banner

produk

  • SND-R10 Economy Grade Semi-Blocky Resin Bond Diamond With a High Friability

    Intan Ikatan Resin Semi-Blocky Kelas Ekonomi SND-R10 Kanthi Keemasan Tinggi

    SND-R10 minangka berlian obligasi resin semi-blok kelas ekonomi sing luwih gampang dibandhingake karo intan ikatan resin standar. Ribilitas tambah R10, ditambah karo tumindak nglereni kanthi gratis, nyedhiyakake kinerja sing mantep nalika biaya dadi faktor utama. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R10 Mesh : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi Abu-abu : Cocog kanggo sistem ikatan vinilasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Paket : 10000 Karat Kantong Plastik Kasedhiya Mesh Ukuran 60/80 80 / ...
  • SND-R15 Standard Grade Blocky Resin Bond Diamond With Medium Friability

    Intan Ikatan Blok Resin SND-R15 Kelas Standar Kanthi Friabilitas Sedheng

    Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. SND-R15 duwe berlian obligasi resin blok block standar. Kristal kelenturan medium iki nduduhake kemampuan ngasah awake dhewe sing ngasilake tumindak nglereni gratis sing penting kanggo njaga keseimbangan antara umur alat lan kinerja mecah. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R1 ...
  • SND-R20 Premium Grade Blocky With The Least Friable In Resin Bond Diamond

    SND-R20 Premium Kelas Blok Kanthi Paling Ora Bisa Dipasang Ing Intan Ikat Resin

    Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. Sistem Bond Vitrified diproduksi saka bahan keramik sing kuat, awet lan rapuh. Ikatan Vitrified efektif banget ing operasi mecah maju amarga kemampuane nahan abrasif lan nyuda generasi panas ing zona grinding amarga porositas ...
  • SND-R05 Highest Friability Resin Bond Diamond Particles For High Precision Grinding Applications

    SND-R05 Partikel Diamond Resin Friabilitas Paling Dhuwur Kanggo Aplikasi Mecah Presisi Dhuwur

    Partikel Diamond Resin Friabilitas Paling Dhuwur Kanggo Aplikasi Grinding Presisi Tinggi sing Disaranake kanggo sistem ikatan vinilitas lan ikatan resin (fenolik lan polimida). SND-R05 nduwe partikel berlian ikatan resin kepribadian paling dhuwur kanthi struktur kristal sing nyengkuyung patah mikro. Efektif kanggo aplikasi mecah presisi tinggi sing dadi permukaan kritis minangka faktor kritis. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R05 Mesh : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi Grey: Cocog kanggo ...