sm_banner

produk

  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kekandelan Dhuwur RVD Kuning Inti Intim bubuk

    SND-G15 Kateguhan Dhuwur RVD Kuning Intim Powder Intim Powder Pambuka 2. Karakter SND-G15 SND-G15 minangka bubuk intan sintetis kuning remuk kanthi kenceng lan kenceng, ditrapake ing keramik sing diikat, resin terikat lan kabeh jinis elektroplating produk lan kabeh jinis produk electroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. 3. Kasedhiya Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
  • SND-M05 Polishing Abrasive Synthetic Micron Diamond Powder For High Efficiency

    SND-M05 Polishing Powder Diamond Micron Sintetis Abrasif Kanggo Efisiensi Tinggi

    SND-M05 Polishing Powder Diamond Micron Sintetis Abrasif Kanggo Efisiensi Tinggi 1. Micron Diamond Powder Pambuka Wujud kristal sing ora teratur, isi impurity lan distribusi ukuran partikel, bisa digunakake ing ikatan resin lan vitrified. Cocog kanggo aplikasi mecah lan polishing efisien tinggi, kayata watu, ubin, Jade & permata, lsp. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 ...
  • SND-M10 Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive For General Purpose

    SND-M10 Powder Diamond Micron Sintetis Poles Abrasif Kanggo Tujuan Umum

    SND-M10 Poliester Inti Powder Intan Micron Abrasive Kanggo Tujuan Umum 1. Powder Micron Diamond Pambuka SND-M10 minangka bubuk intan micron kanthi tujuan umum kanthi bentuk kristal sing ora teratur kanthi distribusi ukuran partikel sing relatif konsentrasi, isi impure kurang. Efisiensi dhuwur. Bisa digunakake ing resin, vitrifikasi, ikatan logam lan produk elektroplated. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SN ...
  • SND-M15 High Toughness Synthetic Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

    SND-M15 Ketangguhan Tinggi Micron Diamond Powder Polishing Abrasive

    SND-M15 Ketangguhan Tinggi Micron Diamond Powder Polishing Abrasive 1. Powder Micron Diamond Pambuka SND-M15 bubuk intine mikron ketangguhan bermutu tinggi, kanthi butiran blok, distribusi ukuran partikel sing relatif konsentrasi, kotoran cilik, kinerja hidrofilik sing nyenengake. Cocog kanggo pemetaan sarat dhuwur, polishing, bisa digunakake kanggo PCD tempel berlian berkualitas tinggi lan bubur lan ...
  • SND-G10 Yellow RVD Curshed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning Kumpat Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

    SND-G10 RVD Kuning RVD Kursed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives Powder Diamond Sintetis Pambuka 2. Karakter warna SND-G10 Kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Diterapake ing ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis produk elektroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. Spesifikasi Powder Diamond Crush SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Cahya. ..
  • SND-G05 Green RVD Curshed Diamond Lapping Grade Synthetic Diamond Powder

    SND-G05 RVD Ijo Disumpel Diamond Lapping Kelas Intim Intim bubuk

    SND-G05 Green RVD Intursed Lapping grade Diamond Diamond Sintetis Powder Diamond Sintetis Powder Pambuka 2. Karakter SND-G05 SND-G05 minangka bubuk intan sintetis sing remuk kanthi warna ijo cahya, bentuk ora tetep kanthi kenceng ngisor. Cocog kanggo ikatan resin, ikatan keramik, alat abrasive berlian eletroplating, kayata rodhane grinding berlian, corak abrasif berlian. Digunakake sacara wiyar kanggo ngolah watu, konkrit, keramik, lsp.