sm_banner

warta

Tambah akeh panjaluk alat presisi lan mesin amarga saya akeh produksi kendaraan bermotor lan kegiatan konstruksi nyengkuyung kebutuhan pasar Super Abrasives.

New York, 10 Juni 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Pasar Super Abrasives global diperkirakan bakal tekan USD 11,48 Milyar ing taun 2027, miturut laporan anyar dening Laporan lan Data. Pasar katon akeh minat kanggo alat presisi lan mesin kanggo produksi kendaraan bermotor lan kegiatan konstruksi. Ing industri konstruksi, produk kasebut digunakake kanggo ngasilake alat pengeboran, gergaji, lan mesin pemotong kanggo beton mesin, bata, lan watu. Nanging, nambah kerumitan teknologi super abrasif ing aplikasi kinerja dhuwur lan biaya dhisikan sing angel nggawe perusahaan skala cilik lan menengah bersaing karo pimpinan pasar global lan mula bakal ngganggu permintaan pasar.
Urbanisasi sing cepet wis ngowahi cara urip saben wong, mula saya akeh sektor konstruksi kanggo tujuan komersial kanthi aspek sing wiyar; mulane, nambah permintaan produk pasar. Kanggo mesthekake komponen sing lancar, produk iki digunakake minangka alat grinding ing pabrikan komponen mobil kayata mekanisme kemudi, poros gir, sistem injeksi, lan cam / crankshaft. Produksi kendaraan bermotor lan listrik sing diantisipasi bakal diramalake supaya permintaan pasar kanggo produk kasebut ing taun-taun ngarep. Segmen berlian samesthine bakal tuwuh kanthi signifikan, amarga saya akeh kebutuhan alat presisi saka industri otomotif lan aerospace.

Tambah pangerten babagan teknologi canggih lan kaluwihan super abrasive nyumbang kanggo nambah kecenderungan abrasif super. Iki digunakake akeh ing produksi lan produksi rem, struktur suspensi, ban, motor, roda, lan karet, lan liya-liyane. Industri produk otomotif lan OEM otomatis (pabrikan peralatan asli) nyipta pasar paling akeh kanggo produk super kasar. Pangembangan industri otomotif bisa nyebabake ekspansi panjaluk global kanggo super abrasive.
Kajaba iku, spektrum produk super abrasif terus saya amba, ditambah karo kegiyatan R&D sing saya maju sing bisa nyepetake tuwuhing industri super abrasif global. Ing sisih kakurangan, biaya sing larang regane bisa ngganggu tuwuhing pasar super abrasif ing saindenging jagad. Yen dibandhingake karo abrasive tradisional, rega roda grinding super abrasif larang banget. Tuwuhing pasar uga bisa dicegah amarga ora duwe keahlian, pangerten winates tumrap kabutuhan konsumen, lan liya-liyane. Akibate, rega bahan mentah sing digunakake kanggo pabrik abrasive kena pengaruh alamiah, sing bisa ngalangi tuwuhing permintaan sajrone ramalan.

Pengaruh COVID-19: Nalika krisis COVID-19 tuwuh, pabrikan bakal cepet ganti praktik lan tuku prioritas kanggo memenuhi permintaan pandemi sing dibutuhake, sing nyuda kebutuhan kanggo abrasif super ing pasar. Sajrone pirang-pirang wulan, bakal ana seri kejutan positif lan negatif, amarga pabrikan lan panyedhiya menehi respons marang panyedhiya sing ganti kebutuhan. Kanthi kahanan global sing ora apik, ekonomi sing gumantung karo ekspor ing pirang-pirang wilayah katon rentan. Global Super Abrasives Market dibentuk maneh saka efek saka pandemi iki, amarga sawetara pemasok ora mateni utawa nyuda output, amarga ora ana panjaluk saka pasar hilir. Nalika sawetara nggawe produksi ditanggepi pamrentah masing-masing minangka langkah pancegahan kanggo nglawan panyebaran virus kasebut. Ing wilayah tartamtu, pasar fokus supaya luwih lokalisasi, kanthi ndeleng tingkat keruwetan wabah kasebut, lan akibat saka panguwasa nasional. Ing kahanan kasebut, kahanan pasar ing wilayah Asia Pasifik wis lancar banget, saben minggu saya mudhun, dadi tantangan kanggo stabil.

Temuan kunci luwih lanjut saka laporan kasebut nyaranake
Adhedhasar produk, Diamond nyumbang pangsa pasar paling gedhe ing taun 2019, amarga properti kayata anti-adhesi, inersness kimia, koefisien gesekan rendah, lan resistensi panganggo sing luwih apik.
Industri Elektronik nyumbang saham paling gedhe ing pasar, nyekel sekitar 46,0% bisnis umume ing taun 2019, amarga ngasilake bagean sing luwih cilik lan rumit kanthi toleransi sing cocog sing cocog karo komponen mesin, saengga cocog kanggo macem-macem aplikasi sing biasane PCB. .
Asia Pasifik ndhominasi pasar ing taun 2019. Fokus konsisten karo prosedur efektif lan efektif sing diadopsi ing wilayah kasebut yaiku ndorong pasar. Wilayah Asia Pasifik nyekel udakara 61,0% Pasar Super Abrasives, banjur Amerika Utara, sing ngemot udakara 18,0% pasar ing taun 2019.
Peserta utama kalebu Radiac Abrasives Inc., Noritake Co. Ltd., Protech Diamond Tools Inc., Asahi Diamond Industrial Co. Ltd., 3M, American Superabrasives Corp., Saint-Gobain Abrasives Inc., Carborundum Universal Ltd., Eagle Superabrasives, lan Superabrasive Tindakan, antara liya.
Kanggo tujuan laporan iki, Laporan lan Data wis dipisahake menyang Pasar Super Abrasives global adhedhasar produk, pangguna pungkasan, aplikasi, lan wilayah

Product Outlook (Volume, Kilo Ton; 2017-2027) (Revenue, USD Milyar; 2017-2027)
Kubik Boron Nitride / Intan / Liyane

Outlook Panganggo Akhir (Volume, Kilo Ton; 2017-2027) (Revenue, USD Milyar; 2017-2027)
Aeroangkasa / Otomotif / Medis / Elektronik / Minyak & Gas / Liyane

Outlook Aplikasi (Volume, Kilo Ton; 2017-2027) (Revenue, USD Milyar; 2017-2027)
Powertrain / Bearing / Gear / Tool Grinding / Turbine / Liyane

Outlook Regional (Volume, Kilo Ton; 2017-2027) (Revenue, USD Milyar; 2017-2027)
Amerika Utara / AS / EropaU.K / Prancis / Asia PasifikChina / India / Jepang / MEA / Amerika Latin / Brasil


Wektu kiriman: Apr-02-2021