sm_banner

produk

SND-M10 Powder Diamond Micron Sintetis Poles Abrasif Kanggo Tujuan Umum

katrangan cekak:

SND-M10 Poliester Inti Powder Intan Micron Abrasive Kanggo Tujuan Umum 1. Powder Micron Diamond Pambuka SND-M10 minangka bubuk intan micron kanthi tujuan umum kanthi bentuk kristal sing ora teratur kanthi distribusi ukuran partikel sing relatif konsentrasi, isi impure kurang. Efisiensi dhuwur. Bisa digunakake ing resin, vitrifikasi, ikatan logam lan produk elektroplated. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SN ...


Detail Produk

Tag Produk

SND-M10 Powder Diamond Micron Sintetis Poles Abrasif Kanggo Tujuan Umum

1. Pambuka Bubuk Micron Diamond

SND-M10 minangka bubuk inten micron tujuan umum kanthi bentuk kristal Irregular kanthi relatif klempakan distribusi ukuran partikel, isi rereged kurang. Dhuwur efisiensi Bisa digunakake ing resin, 

ikatan logam, logam lan produk electroplated. 

2. Spesifikasi Powder Inti Micron

SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60

Bentuk kristal ora teratur, 

isi lan partikel najis 

ukuran distribusi, bisa digunakake 

ing resin lan ikatan vitrified. 

Cocog kanggo efisiensi tinggi 

mecah lan polesan 

aplikasi, kaya watu, 

kothak, Jade & permata, lsp.

Bentuk kristal ora teratur kanthi 

relatif klempakan 

distribusi ukuran partikel, 

isi rereged kurang. Dhuwur 

efisiensi Bisa digunakake ing 

résin, ikatan logam, logam 

lan produk electroplated. 

Blokir gandum, relatif 

ukuran partikel klempakan 

distribusi, impurities cilik, 

hidrofilik sing disenengi  

kinerja Cocog kanggo 

syarat dhuwur dilat, 

polesan, bisa digunakake kanggo 

Intan kualitas tinggi PCD 

tempel lan bubur lan liya-liyane 

produk mirah kualitas dhuwur.

3. Micron Diamond Kasedhiya Ukuran Grit

Standar Internasional Standar China Ukuran Bolong Lamaran
0-0.1 W0.1 100000 Polesan Super Mirror
0.0.25 W0.25 60000 Polesan Super Mirror
0-0.5 W0.5 30000 Polesan Cermin
0-1 W1 15000 Polesan Cermin
0-2 W1.5- 13000 Polesan sing apik
1-2 W1.5 12000 Polesan sing apik
1-3 W2.5 10000 Polesan sing apik
2-4 W3.5 6500 Polesan sing apik
2-5 W4 5000 Polesan sing apik
3-6 W5 4000 Polesan sing apik
4-6 W6 3500 Polesan sing apik
4-8 W7 3000 Polesan normal
4-9 W10 2500 Polesan normal
5-10 W10 2000 Polesan normal
6-12 W10 1800 Polesan normal
8-12 W12 1600 Polesan normal
7-14 W14 1500 Polesan normal
8-16 W14 1300 Polesan normal
10-20 W20- 1200 Polesan normal
12-22 W20 1000 Polesan normal
15-25 W20 + 800 Polesan normal
20-30 W28 700 Polesan normal
22-36 W28 + 600 Grinding Kasar
20-40 W40- 500 Grinding Kasar
30-40 W40 450 Grinding Kasar
35-45 W40 + 400 Grinding Kasar
36-54 W50 350 Grinding Kasar
D46 325/400 320 Grinding Kasar
D54 270/325 270 Grinding Kasar
D64 230/270 230 Grinding Kasar
D76 200/230 200 Grinding Kasar

4. Ukuran Grit Kasar Liyane 

SND-G05

50 / 60-325 / 400

Werna ijo cahya, bentuk sing ora teratur kanthi kenceng ngisor. Wiyar 

digunakake kanggo ngolah watu, beton, keramik lsp.

SND-G10

30 / 35-325 / 400

Werna kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Dianggo ing 

ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis elektroplating 

produk, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, 

intan alami, permata.

SND-G15

30 / 35-325 / 400

Werna kuning, atose dhuwur lan kuwat. Ditrapake ing keramik 

ikatan, ikatan resin lan kabeh jinis produk electroplating, bisa 

digunakake kanggo ngolah tugas abot ing karbida, kaca, keramik, 

watu lan bahan non-logam liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita