sm_banner

produk

MBD8 Mesh Ukuran 80 / 100-325 / 400 Powder Diamond Bond Logam Kanggo Grinding Polishing Lapping

katrangan cekak:

SND-G40 Mesh Size 80 / 100-325 / 400 Powder Diamond Bond Kanggo Grinding Polishing Lapping 1. Pambuka Inti Intan Industri Sintetis 2. Karakter Intan SND-G40 kanthi kristal semi-blok kanthi bentuk sudut lan kateguhan dhuwur, dhuwur banget stabilitas termal lan resistensi pengaruh. Cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake kerusakan kristal kanggo ngrampungake tugas sampeyan, nanging isih pengin nambah umur. Ditrapake kanggo nggawe grinding & abrasiv ...


Detail Produk

Tag Produk

SND-G40 Mesh Ukuran 80 / 100-325 / 400 Powder Diamond Bond Logam Kanggo Grinding Polishing Lapping 

1. Pambuka Powder Inten Industri Sintetis

2. Watake SND-G40

Intan kanthi kristal semi-blok kanthi bentuk sudut lan medium kateguhan dhuwur, stabilitas termal dhuwur sing apik lan resistensi pengaruh. Cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake kerusakan kristal kanggo ngrampungake tugas sampeyan, nanging isih pengin nambah umur. Ditrapake kanggo nggawe roda grinding & abrasive kanggo ngolah bahan beban sedang, kaya inti pengeboran kaca, ujung pensil, lan ukiran kaca lan kristal dekoratif.

3. Intim Ukuran Sintetis Ukuran Kasedhiya

80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
SND-G20
SND-G30
SND-G40
SND-G60

4. Intan Kelas lan Ukuran Mesh Liyane 

SND-G05 50 / 60-325 / 400 Werna ijo cahya, bentuk sing ora teratur kanthi kenceng ngisor. Wiyar 

digunakake kanggo ngolah watu, beton, keramik lsp.

SND-G10 30 / 35-325 / 400 Werna kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Dianggo ing 

ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis elektroplating 

produk, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, 

intan alami, permata.

SND-G15 30 / 35-325 / 400 Werna kuning, atose dhuwur lan kuwat. Ditrapake ing keramik 

ikatan, ikatan resin lan kabeh jinis produk electroplating, bisa 

digunakake kanggo ngolah tugas abot ing karbida, kaca, keramik, 

watu lan bahan non-logam liyane.

SND820 20 / 25-70 / 80 Kurang kenceng, bentuk sing biasa wae, transparansi sithik, 

resistensi pengaruh kurang lan stabilitas termal sing kurang. Ditrapake kanggo 

nggawe alat motong lan mecah berlian kanthi 

momotan sedheng.

SND830 20 / 25-70 / 80

Kuwat nganti Sedheng, bentuk semi-blok, kurang nganti medium 

resistensi transparansi lan pengaruh, stabilitas termal sing kurang. Ditrapake 

kanggo nggawe wilah berlian utawa rodha girnding umume 

aplikasi.

SND-840 20 / 25-70 / 80 Wangun lengkap saka kubo-oktafron, kateguhan medium lan 

resistensi nyandhang apik. Ditrapake kanggo nggawe paling akeh medium 

agul-agul mirah kualitas, bit inti, alat mirah electroplate kanggo 

watu lan beton.

SND860 20 / 25-70 / 80 Tangguh medium nganti dhuwur, bentuk kristal Blok, medium nganti dhuwur 

resistensi transparansi lan pengaruh, kanthi termal sing cukup dhuwur 

stabilitas Ditrapake kanggo alat gergaji berlian lan alat geologi.

SND-870 30 / 35-70 / 80

Tangguh lan stabilitas termal sing stabil, ditrapake kanggo

pengaruh abot ngemot nglereni berlian, intine coring, inten 

kabel ing beton lan watu sing atos

SND880 20 / 25-70 / 80

Ketangguhan sing dhuwur, bentuk lengkap kanthi ujung kristal lurus,

warna lan transparansi sing apik, kateguhan sing dhuwur lan termal 

stabilitas Aplikasi nglereni, ngebur lan mecah berlian 

ing materi hard.

SND890 20 / 25-45 / 50

Bentuk biasa kanthi stabilitas termal sing gedhe. Ditrapake kanggo 

nggawe agul-agul pro berkualitas tinggi, bit bor inti lan intan 

kabel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita