sm_banner

produk

A20 bubuk emas abrasif warna emas kanggo aplikasi obligasi logam obligasi logam

katrangan cekak:

A20 Bubuk Nitrida Cubic Warna Emas Bubuk Abrasif Kanggo Aplikasi Bond Resin 1. Pambuka Boron Nitride Pambuka CBN (kubik boron nitrida) superabrasif kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah ...


Detail Produk

Tag Produk

A20 Bubuk Nitrida Boron Nubida Warna Emas Kubik Kanggo Aplikasi Ikatan Resin

 

1. Pambuka Nitrida Boron Kubik

 

CBN superabrasive CBN (cubic boron nitride) tahan atose banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih tahan abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan konduktivitas termal sing luar biasa. CBN digunakake kanthi akeh ing pabrik produksi grinding, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja hardened ing industri otomotif lan gir kanggo nambah efisiensi lan entuk wektu pangolahan paling cedhak.

CBN-A20, warna emas, monocrystal transparan kanthi bentuk biasa lan kenceng. Wangun tetrahedron sing truncated lan sudut ngarep dhewe. Cocog kanggo alat ikatan vitrifikasi lan ikatan logam sing dituntut banget, roda grinding, uga bisa digunakake kanggo alat elektroplasi kanggo ngolah logam besi lan wesi.

 

2. Watake bubuk CBN

 

CBN-B10

CBN-B20

CBN-A10

CBN-A20

CBN-B10, kanthi warna ireng 

warna, bentuk sing ora teratur, 

kateguhan medium, 

stabilitas termal sing dhuwur, 

amba akut sing nonjol, 

digunakake ing resin lan 

sistem obligasi vitrified, 

nyedhiyakake dhuwur 

kinerja lan 

efisiensi

CBN-B20, Ireng padhang,

kristal buram, 

kanthi lengkap lan 

kristal biasa, dhuwur 

kateguhan, resistensi pengaruh sing luwih dhuwur lan termal 

stabilitas, lan termal 

stabilitas Digunakake ing 

sistem obligasi vitrifiedl 

lan listrik 

alat mecah kanggo 

proses logam besi 

lan wesi

CBN-A10, warna Amber, 

kekuwatan medium, 

bentuk sing ora teratur, apik

ketajaman awake dhewe, umume 

digunakake ing sistem ikatan resin

Werna emas, blok 

bentuk kristal, dhuwur

kekuwatan, termal dhuwur

stabilitas, digunakake kanthi wiyar 

ing alat electroplating,

ikatan logam, vitrified

sistem ikatan.

 

 

3. Data Teknis bubuk CBN

 

Materi

Kapadhetan 

(g / mm3)

Microhardness

(Kg / mm2)

Kekuwatan Bending (MPa)

Kekuwatan Kompresif 

(MPa)

Modulus Elastisitas (104MPa)

Ekspansi Termal

10-6 / ℃ (0-100 ℃)

Stabilitas Panas

(℃)

CBN

3.48

4695-8600

300

800-1000

72

2.1-2.3

1300-1500

 

4. Ukuran Mesh sing kasedhiya

 

60/70

70/80

80/100

100/120

120/140

140/170

170/200

200/230

230/270

270/325

325/400

CBN-B10

CBN-B20

CBN-A10

CBN-A20


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita