sm_banner

produk

SND-G10 RVD Kuning Kumpat Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

katrangan cekak:

SND-G10 RVD Kuning RVD Kursed Diamond Powder Resin Bond Superabrasives Powder Diamond Sintetis Pambuka 2. Karakter warna SND-G10 Kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Diterapake ing ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis produk elektroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. Spesifikasi Powder Diamond Crush SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400 Cahya. ..


Detail Produk

Tag Produk

SND-G10 RVD Kuning Kumpat Diamond Powder Resin Bond Superabrasives

  1. Pambuka Bubuk Intan Sintetis

2. Watake SND-G10

 

 

Werna warna kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Diterapake nganggo ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis produk elektroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, inten alami, permata, lsp

 

3. Spesifikasi Powder Diamond

SND-G05 50 / 60-325 / 400 SND-G10 30 / 35-325 / 400 SND-G15 30 / 35-325 / 400

Werna ijo cahya, bentuk ora tetep 

kanthi kenceng ngisor. Wiyar 

digunakake kanggo ngolah watu, 

konkrit, keramik lsp.

Werna kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Dianggo ing 

ikatan keramik, ikatan resin 

lan kabeh jinis electroplating 

produk, kanggo ngolah watu, 

paduan keras, bahan magnetik, 

intan alami, permata lsp

Werna kuning, atose dhuwur lan

kateguhan Ditrapake ing keramik 

ikatan, ikatan resin lan kabeh jinis 

produk electroplating, bisa 

digunakake kanggo ngolah tugas abot ing karbida, kaca, keramik, watu 

lan bahan non-logam liyane.

4. Kasedhiya Ukuran Grit

30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
SND-G05 X
SND-G10
SND-G15

 

5. Intan Kelas lan Mesh Liyane 

 

80/100

100/120

120/140

140/170

170/200

200/230

230/270

270/325

325/400

SND-G20

SND-G30

SND-G40

SND-G60


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita