sm_banner

produk

A10 Amber Werna Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Kanggo Aplikasi Resin Bond

katrangan cekak:

A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Kanggo Resin Bond Application 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (kubik boron nitride) superabrasive kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi busana, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah ...


Detail Produk

Tag Produk

A10 Amber Werna Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Kanggo Aplikasi Resin Bond

 

1. Pambuka Nitrida Boron Kubik

 

CBN superabrasive CBN (cubic boron nitride) tahan atose banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih tahan abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan konduktivitas termal sing luar biasa. CBN digunakake kanthi akeh ing pabrik produksi grinding, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja hardened ing industri otomotif lan gir kanggo nambah efisiensi lan entuk wektu pangolahan paling cedhak.

CBN-A10, warna Amber, kekuwatan medium, bentuk sing ora teratur, apik ketajaman awake dhewe, umume digunakake ing sistem ikatan resin.

 

2. Watake bubuk CBN

 

CBN-B10

CBN-B20

CBN-A10

CBN-A20

CBN-B10, kanthi warna ireng 

warna, bentuk sing ora teratur, 

kateguhan medium, 

stabilitas termal sing dhuwur, 

amba akut sing nonjol, 

digunakake ing resin lan 

sistem obligasi vitrified, 

nyedhiyakake dhuwur 

kinerja lan 

efisiensi

CBN-B20, Ireng padhang,

kristal buram, 

kanthi lengkap lan 

kristal biasa, dhuwur 

kateguhan, resistensi pengaruh sing luwih dhuwur lan termal 

stabilitas, lan termal 

stabilitas Digunakake ing 

sistem obligasi vitrifiedl 

lan listrik 

alat mecah kanggo 

proses logam besi 

lan wesi

CBN-A10, warna Amber, 

kekuwatan medium, 

bentuk sing ora teratur, apik

ketajaman awake dhewe, umume 

digunakake ing sistem ikatan resin

Werna emas, blok 

bentuk kristal, dhuwur

kekuwatan, termal dhuwur

stabilitas, digunakake kanthi wiyar 

ing alat electroplating,

ikatan logam, vitrified

sistem ikatan.

 

 

4. Ukuran Mesh sing kasedhiya

 

60/70

70/80

80/100

100/120

120/140

140/170

170/200

200/230

230/270

270/325

325/400

CBN-B10

CBN-B20

CBN-A10

CBN-A20

5. CBN Micron Size

 

Standar Internasional Standar China Ukuran Bolong Lamaran
0-0.1 W0.1 100000 Polesan Super Mirror
0.0.25 W0.25 60000 Polesan Super Mirror
0-0.5 W0.5 30000 Polesan Cermin
0-1 W1 15000 Polesan Cermin
0-2 W1.5- 13000 Polesan sing apik
1-2 W1.5 12000 Polesan sing apik
1-3 W2.5 10000 Polesan sing apik
2-4 W3.5 6500 Polesan sing apik
2-5 W4 5000 Polesan sing apik
3-6 W5 4000 Polesan sing apik
4-6 W6 3500 Polesan sing apik
4-8 W7 3000 Polesan normal
4-9 W10 2500 Polesan normal
5-10 W10 2000 Polesan normal
6-12 W10 1800 Polesan normal
8-12 W12 1600 Polesan normal
7-14 W14 1500 Polesan normal
8-16 W14 1300 Polesan normal
10-20 W20- 1200 Polesan normal
12-22 W20 1000 Polesan normal
15-25 W20 + 800 Polesan normal
20-30 W28 700 Polesan normal
22-36 W28 + 600 Grinding Kasar
20-40 W40- 500 Grinding Kasar
30-40 W40 450 Grinding Kasar
35-45 W40 + 400 Grinding Kasar
36-54 W50 350 Grinding Kasar
D46 325/400 320 Grinding Kasar
D54 270/325 270 Grinding Kasar
D64 230/270 230 Grinding Kasar
D76 200/230 200 Grinding Kasar

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita