sm_banner

produk

  • FCZ925 Per Alloyed Metal Powder Used For Granite Muti Cutting Blades

    FCZ925 Per bubuk logam padhet digunakake kanggo lading nglereni granit

    FCZ925 Per bubuk logam padhet sing digunakake kanggo Blade Cutting Granit Muti 1. Apa bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, kurang dikompres lan mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • SND-MDW Professional Synthetic Micron Diamond Powder For Silicon Wafer Cutting  Diamond Wire

    Powder Intan Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Intan Nglereni Wafer Silikon

    Powder Diamond Micron Sintetis Profesional SND-MDW Kanggo Kawat Inti Wafer Silicon Wafer 1. Pambuka Bubuk Micron Pambuka SND-MDW nduweni bentuk kristal blocky kekuatan tinggi, distribusi ukuran partikel konsentrat, ukuran lan bentuk partikel seragam. Dirancang khusus kanggo nggawe wafer silikon nglereni kawat berlian, gergaji perhiasan, gergaji semikonduktor. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 Irregul ...
  • Brilliant Cut Synthetic Diamond DEF VS2 1carat Lab Grown Diamond Price Per Carat

    Brilian Diamond Cut Sintetis DEF VS2 1carat Lab Tumbuh Diamond Diamond Per Carat

    Mbangun Perhiasan dhewe Desain perhiasan berlian dhewe. Pilih berlian sing bakal kita potong lan desain kanggo sampeyan. Item Parameter Material Lab thukul berlian Merek Alskar Diamond Bentuk Babak, Oval, Pir, Bantal, Jantung, Zamrud, Marquise, lsp. Ukuran HPHT: 1mm ~ 8mm CVD: 4mm ~ 12mm Wektu Pengiriman Sajrone 5 dina yen ing Simpenan Jangka Pembayaran T / T , Western Union, MoneyGram, e-mriksa, Mastercard Pengiriman DHL, FEDEX, TNT, UPS, Layanan EMS 1) OEM, ODM ditrima ...
  • Diamond Lapping Abrasive Paste Diamond Compound for Polishing

    Diamond Lapping Abrasive Pasta Compound Diamond kanggo Polesan

    Pasta berlian polikristalin kanggo polesan presisi, larut minyak. Ketrampilan sing apik, gaya grinding sing kuat, cocog kanggo ngolah peralatan, ngukur piranti, pisau, alat grinding lan segel sing digawe saka bahan super keras kayata paduan keras, baja paduan lan baja karbon. Jeneng : Merek Senyawa Polesan Berlian : SND-PC Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Persen Berlian: 10%, 25%, 50% Aplikasi : Cocog kanggo mecah lan polesan logam, karbida tungsten, cetakan, paduan, kaca, cer ...
  • Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) for Machining Applications

    Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) kanggo Aplikasi Mesin

    Komposit PCBN diprodhuksi kanthi bubuk serbuk micron CBN kanthi macem-macem keramik, supaya ngasilake bahan perkakas sing angel banget lan stabil banget Umume materi PCBN terikat karo substrat karbida semen. CBN minangka bahan paling angel nomer loro sing dingerteni sawise intan sintetis, nanging nduweni sifat resistansi termal lan kimia sing dhuwur. Umume digunakake kanggo nglereni lan ngolah kekerasan sing dhuwur utawa angel ngolah bahan kalebu baja atos, abu-abu lan ...
  • CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Applications

    CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Aplikasi

    Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MA10 warnane kuning, semi angel lan stabil kanggo sistem ikatan resin lan vitrified kalebu PCBN, grinding, apel lan aplikasi polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo ikatan resin, ikatan vitrified, sistem elektroplated. Pac ...
  • CBN-MB10 Black Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder With High Toughness High Thermal Stability

    Powder Micron Borub Nitride CBN-MB10 Ireng (CBN) Micron Powder Kanthi Stabilitas Termal Dhuwur sing Akeh

    Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MB10 minangka micron monokristalin ireng abu-abu sing nawakake kenceng banget lan stabilitas termal sing dhuwur sing digunakake ing PCBN, grinding, aplikasi pelapik lan polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Aplikasi Ireng : Kanggo ikatan resin, obligasi vitrified, elektrop ...
  • A20 Golden Color CBN Abrasive Powder For Metal Bond Vitrified Bond Application

    A20 bubuk emas abrasif warna emas kanggo aplikasi obligasi logam obligasi logam

    A20 Bubuk Nitrida Cubic Warna Emas Bubuk Abrasif Kanggo Aplikasi Bond Resin 1. Pambuka Boron Nitride Pambuka CBN (kubik boron nitrida) superabrasif kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi nyandhang, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah ...
  • Synthetic Polycrystalline Diamond (PCD) For Cutting Grinding Non-Ferrous Materials

    Intan Polikristalin Sintetis (PCD) Kanggo Nglereni Bahan Non-Ferrous

    PCD digunakake kanthi akeh kanggo mesin logam lan campuran non-ferrous, kayata aluminium, tembaga, komposit wesi / abu-abu abu-abu, uga bahan non-logam kayata kayu, chipboard, keramik, plastik, karet lan liya-liyane, yen tahan abrasi dhuwur lan apik permukaan kudu dibutuhake. SinoDiam International nawakake macem-macem PCD kanggo macem-macem aplikasi, lan bisa ngethok ukuran segmen minangka panjaluk pelanggan Kode # Diameter (mm) Lapisan berlian (mm) Dhuwur (mm) Ukuran berlian (μm) Fitur ...
  • A10 Amber Color Cubic Boron Nitride Abrasive Powder For Resin Bond Application

    A10 Amber Werna Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Kanggo Aplikasi Resin Bond

    A10 Amber Colour Cubic Boron Nitride Abrasive Powder Kanggo Resin Bond Application 1. Cubic Boron Nitride Pambuka CBN (kubik boron nitride) superabrasive kanthi kenceng banget lan tahan suhu dhuwur, kaping papat luwih abrasif tradisional ing resistensi busana, lan duwe konduktivitas termal sing luar biasa. CBN akeh digunakake ing mecah pasar pabrikan, wiwit saka supermasa aerospace lan penyemprotan termal nganti baja keras ing industri bantalan otomotif lan gir kanggo nambah ...
  • SND-R10 Economy Grade Semi-Blocky Resin Bond Diamond With a High Friability

    Intan Ikatan Resin Semi-Blocky Kelas Ekonomi SND-R10 Kanthi Keemasan Tinggi

    SND-R10 minangka berlian obligasi resin semi-blok kelas ekonomi sing luwih gampang dibandhingake karo intan ikatan resin standar. Ribilitas tambah R10, ditambah karo tumindak nglereni kanthi gratis, nyedhiyakake kinerja sing mantep nalika biaya dadi faktor utama. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R10 Mesh : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi Abu-abu : Cocog kanggo sistem ikatan vinilasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Paket : 10000 Karat Kantong Plastik Kasedhiya Mesh Ukuran 60/80 80 / ...
  • SND-R15 Standard Grade Blocky Resin Bond Diamond With Medium Friability

    Intan Ikatan Blok Resin SND-R15 Kelas Standar Kanthi Friabilitas Sedheng

    Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. SND-R15 duwe berlian obligasi resin blok block standar. Kristal kelenturan medium iki nduduhake kemampuan ngasah awake dhewe sing ngasilake tumindak nglereni gratis sing penting kanggo njaga keseimbangan antara umur alat lan kinerja mecah. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R1 ...