sm_banner

produk

MBD10 Ketangguhan Dhuwur Powder Berlian Inti Kanggo Nganggo Umur Intan Panjang

katrangan cekak:

SND-G60 Ketangguhan Dhuwur Ukuran Powder Inti Kanggo Mbutuh Umur Intan Panjang 1. Pambuka Powder Industri Sintetis 2. Watake SND-G60 Equivlant menyang MBD10, tartamtu saka wujud kubooktafera, kekuatan pengaruh dhuwur lan stabilitas termal. Ditrapake ing kondhisi sing mbutuhake tingkat mecah sing dhuwur, kaya alat elektroplasi kanggo tlatah lan polesan watu, keramik, kacamata, lan bahan magnetik, lsp. 3. Mesh Size Diamond Speicication SND-G20, 80 / 100-325 / 400 S ...


Detail Produk

Tag Produk

SND-G60 Ketangguhan Dhuwur Ukuran Powder Intim Kanggo Mbutuh Umur Intan Panjang

1. Pambuka Powder Inten Industri Sintetis

2. Watake SND-G60

Equivlant kanggo MBD10, tartamtu saka wujud kubooktafas, kekuatan pengaruh dhuwur lan stabilitas termal. Ditrapake ing kondhisi sing mbutuhake tingkat grinding sing dhuwur, kaya alat elektroplasi kanggo tlatah lan polesan watu, keramik, kacamata, lan bahan magnetik, lsp.

3. Jinis Diamond Diamond

SND-G20, 80 / 100-325 / 400 SND-G30, 80 / 100-325 / 400

Campuran kristal sing biasa lan sudut, sedheng sedheng 

kateguhan karo kristal sing bentuké blok. Yaiku 

cocog kanggo aplikasi efisiensi dhuwur 

alat intan.

Touhness medium kanthi berlian shpe sing luwih apik. 

Cocog kanggo alat intan saka kaca beveling 

utawa kristal, mecah karbida lan magnetik 

bahan lsp.

SND-G40, 80 / 100-325 / 400 SND-G60, 80 / 100-325 / 400

Tangguh dhuwur medium kanthi bentuk biasa, 

stabilitas termal lan pengaruh sing apik 

resistensi Ditrapake kanggo nggawe grinding & abrasive 

rodha kanggo ngolah bahan beban sedang, kaya 

pengeboran inti kaca, pinggiran potlot, lan 

ngukir kaca lan kristal hiasan.

Tentu bentuk kubooktafera, dhuwur 

kekuatan pengaruh lan stabilitas termal. 

Ditrapake ing kondhisi sing mbutuhake dhuwur 

tingkat mecah, kaya alat electroplated kanggo 

watu tliti lan polesan, keramik, kacamata, 

lan bahan magnetik, lsp.

4. Ukuran Intan Sintetis Ukuran sing Cepet

80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
SND-G20
SND-G30
SND-G40
SND-G60

5. Intan Kelas lan Ukuran Mesh Liyane 

SND-G05 50 / 60-325 / 400

Werna ijo cahya, bentuk sing ora teratur kanthi kenceng ngisor. Wiyar 

digunakake kanggo ngolah watu, beton, keramik lsp.

SND-G10 30 / 35-325 / 400

Werna kuning, bentuk sing ora teratur kanthi kekerasan standar, Dianggo ing 

ikatan keramik, ikatan resin lan kabeh jinis elektroplating 

produk, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, 

intan alami, permata.

SND-G15 30 / 35-325 / 400

Werna kuning, atose dhuwur lan kuwat. Ditrapake ing keramik 

ikatan, ikatan resin lan kabeh jinis produk electroplating, bisa 

digunakake kanggo ngolah tugas abot ing karbida, kaca, keramik, 

watu lan bahan non-logam liyane.

SND820

20 / 25-70 / 80

Kurang kenceng, bentuk sing biasa wae, transparansi sithik, 

resistensi pengaruh kurang lan stabilitas termal sing kurang. Ditrapake kanggo 

nggawe alat motong lan mecah berlian kanthi 

momotan sedheng.

SND830 20 / 25-70 / 80

Kuwat nganti Sedheng, bentuk semi-blok, kurang nganti medium 

resistensi transparansi lan pengaruh, stabilitas termal sing kurang. Ditrapake 

kanggo nggawe wilah berlian utawa rodha girnding kanggo aplikasi umum.

SND840 20 / 25-70 / 80

Wangun lengkap saka kubo-oktafron, kateguhan medium lan 

resistensi nyandhang apik. Ditrapake kanggo nggawe paling akeh medium 

agul-agul mirah kualitas, bit inti, alat mirah electroplate kanggo 

watu lan beton.

SND860 20 / 25-70 / 80

Tangguh medium nganti dhuwur, bentuk kristal Blok, medium nganti dhuwur 

resistensi transparansi lan pengaruh, kanthi termal sing cukup dhuwur 

stabilitas Ditrapake kanggo alat gergaji berlian lan alat geologi.

SND870 30 / 35-70 / 80

Tangguh banget lan stabilitas termal sing stabil, ditrapake kanggo sing abot 

pengaruhe ngemot pemotongan berlian, coring intan, kabel intan 

ing beton lan watu sing atos

SND880 20 / 25-70 / 80

Tangguh dhuwur, bentuk lengkap kanthi pinggiran kristal lurus, apik 

warna lan transparansi, kateguhan sing dhuwur lan stabilitas termal. 

Aplikasi nglereni berlian, ngebur lan mecah ing bahan hard.

SND890 20 / 25-45 / 50

Bentuk biasa kanthi stabilitas termal sing gedhe. Ditrapake kanggo nggawe 

agul-agul pro kualitas dhuwur, bit bor inti lan kabel berlian.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita