sm_banner

produk

Cutter PDC Compact Diamond Polycrystalline Kanggo Bit Milling Concrete lan Asphalt

katrangan cekak:

PDC Cutter Kanggo Bit Milling Concrete and Asphalt Milling 1. Apa PDC- Polycrystalline Diamond Compact? PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polycrystalline lan substrat karbida tungsten, lapisan berlian polikristalin duwe kekerasan lan ketahanan abrasi sing dhuwur banget, nanging substrat karbida tungsten bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin yaiku minyak bumi pengeboran sumur minyak bekas, ...


Detail Produk

Tag Produk

Pemotong PDC Kanggo Bit Milling Concrete lan Asphalt

1. Apa Compact Diamond PDC- Polycrystalline?

PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polycrystalline lan substrat karbida tungsten, lapisan berlian polikristalin duwe kekerasan lan ketahanan abrasi sing dhuwur banget, nanging substrat karbida tungsten bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin yaiku petrol pengeboran sumur minyak bekas, eksplorasi geologi, pertambangan batu bara lan industri mekanik.
Pemotong PDC kanggo seri pengeboran lapangan pertambangan geologis dirancang kanggo pasar kanthi golek biaya. PDC seri iki umume digunakake kanggo ngasilake bit bor jangkar, sing dilengkapi ujung sing tajem, dawane cepet, efektivitas sing dhuwur, stabilitas, ekonomis lan kepraktisan praktis.

2. Khusus lan Aplikasi saka pemotong PDC 

 

Pemotong PDC kanggo Penambangan Batubara, Eksplorasi Geologi, Pengolahan Watu, Penggilingan Dalan
Model 0808, 1004, 1008, 1204, 1304, 1308, 1313, 1608, 1613, 1616, 1908, 1913,1916, 1919 1306, 1308 1305, 1308
Lamaran Nggawe bit pengeboran geologis lan batu bara kanggo watu medium-hard Nggawe bit bor geologis & tambang kanggo watu alus Nggawe bor geologis & tambang kanggo watu atos
Kaluwihan Resistensi nyandhang dhuwur lan resistensi pengaruh. Kacepetan pecah watu sing luwih cepet ing watu alus Umur sing migunani maneh, lan resistensi pengaruhe dhuwur ing watu hard

 

3. Bentuk Pemotong PDC Liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita