sm_banner

produk

Diamond Lapping Abrasive Pasta Compound Diamond kanggo Polesan

katrangan cekak:

Pasta berlian polikristalin kanggo polesan presisi, larut minyak. Ketrampilan sing apik, gaya grinding sing kuat, cocog kanggo ngolah peralatan, ngukur piranti, pisau, alat grinding lan segel sing digawe saka bahan super keras kayata paduan keras, baja paduan lan baja karbon. Jeneng : Merek Senyawa Polesan Berlian : SND-PC Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Persen Berlian: 10%, 25%, 50% Aplikasi : Cocog kanggo mecah lan polesan logam, karbida tungsten, cetakan, paduan, kaca, cer ...


Detail Produk

Tag Produk

Pasta berlian polikristalin kanggo polesan presisi, larut minyak.

Kemampuan bunder sing apik, tenaga grinding sing kuat, cocog kanggo ngolah peralatan, piranti ukur, pisau

alat grinding lan segel sing digawe saka bahan super keras kayata paduan keras, baja paduan lan karbon

waja.

  • Jeneng : Senyawa Polesan Intan
  • Merek : SND-PC
  • Bolong : 0-0.25 ~ 40-60
  • Persentase Intan: 10%, 25%, 50%
  • Aplikasi: Cocog kanggo mecah lan polesan logam, tungsten karbida, cetakan, paduan, kaca, keramik, semikonduktor, giok, lan hard liyane
    bahan
  • Paket: 5g jarum suntik / 10g / 50g botol plastik / miturut panyuwunan.

Ukuran lan Aplikasi sing kasedhiya

Bubuk mikro intan sintetis (µm)

Bolong

Panganggone

W0.25

(0-0.5)

# 60.000

Kanggo Super mirror polishing

W0.5

(0-1)

# 28.000

W1

(0-2)

# 14,000

W3

(2-4)

# 8.000

W4.5

(3-6)

# 5.000

Kanggo padhang Precision

W6

(4-8)

# 3.000

W8

(6-10)

# 2.000

W9

(6-12)

# 1,800

W13

(10-16)

# 1.500

Kanggo padhang Umum

W15

(10-20)

# 1,200

W17.5

(15-20)

# 1.000

W25

(20-30)

# 800

 Kanggo grinding coarse

W35

(30-40)

# 600

W50

(40-60)

# 400


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori