sm_banner

produk

Powder Micron Borub Nitride CBN-MB10 Ireng (CBN) Micron Powder Kanthi Stabilitas Termal Dhuwur sing Akeh

katrangan cekak:

Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MB10 minangka micron monokristalin ireng abu-abu sing nawakake kenceng banget lan stabilitas termal sing dhuwur sing digunakake ing PCBN, grinding, aplikasi pelapik lan polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MB10 Mesh : 0-0.25 ~ 40-60 Color : Aplikasi Ireng : Kanggo ikatan resin, obligasi vitrified, elektrop ...


Detail Produk

Tag Produk

Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi.

SinoDiam CBN-MB10 minangka micron monokristalin ireng abu-abu sing nawakake kenceng banget lan stabilitas termal sing dhuwur sing digunakake ing PCBN, grinding, aplikasi pelapik lan polesan.

  •  Jeneng : Powder Abrasive CBN Micron
  •  Merek : CBN-MB10
  •  Bolong : 0-0.25 ~ 40-60
  •  Werna : Ireng
  •  Aplikasi : Kanggo ikatan resin, ikatan vitrified, sistem elektroplated.
  •  Paket : 10000 karat kantong plastik

Kasedhiya Ukuran Grit

Ukuran Mikro 0-0.25 0-0.5 0-1 0-2 1-2 1-3 2-4 3-5 4-6 4-8 6-10 8-12 8-15 10-20 12-22 15-25 20-30 25-35 30-40 40-60
CBN-MA10
CBN-MB10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita