sm_banner

produk

CBN-MA10 Cubic Boron Nitride (CBN) Micron Powder PCBN Ferrous Lapping Polishing Aplikasi

katrangan cekak:

Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi. SinoDiam CBN-MA10 warnane kuning, semi angel lan stabil kanggo sistem ikatan resin lan vitrified kalebu PCBN, grinding, apel lan aplikasi polesan. Jeneng : Brand Micron Abrasive Powder Brand : CBN-MA10 Mesh : 0-0.125 ~ 40-60 Color : Amber Application : Kanggo ikatan resin, ikatan vitrified, sistem elektroplated. Pac ...


Detail Produk

Tag Produk

Wêdakakêna micron Cubic Boron Nitride (CBN) dinilai saka grit CBN, bahan kimia sing apik kanggo PCBN, ngaplik, nggawe polesan lan ngrampungake aplikasi.

SinoDiam CBN-MA10 warnane kuning, semi angel lan stabil kanggo sistem ikatan resin lan vitrified kalebu PCBN, grinding, apel lan aplikasi polesan.

  •  Jeneng : Powder Abrasive CBN Micron
  •  Merek : CBN-MA10
  •  Bolong : 0-0.125 ~ 40-60
  •  Werna : Amber
  •  Aplikasi : Kanggo ikatan resin, ikatan vitrified, sistem elektroplated.
  •  Paket : 10000 karat kantong plastik

Kasedhiya Ukuran Grit

Ukuran Mikro 0-0.25 0-0.5 0-1 0-2 1-2 1-3 2-4 3-5 4-6 4-8 6-10 8-12 8-15 10-20 12-22 15-25 20-30 25-35 30-40 40-60
CBN-MA10
CBN-MB10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita