sm_banner

produk

Polycrystalline Cubic Boron Nitride (PCBN) kanggo Aplikasi Mesin

katrangan cekak:

Komposit PCBN diprodhuksi kanthi bubuk serbuk micron CBN kanthi macem-macem keramik, supaya ngasilake bahan perkakas sing angel banget lan stabil banget Umume materi PCBN terikat karo substrat karbida semen. CBN minangka bahan paling angel nomer loro sing dingerteni sawise intan sintetis, nanging nduweni sifat resistansi termal lan kimia sing dhuwur. Umume digunakake kanggo nglereni lan ngolah kekerasan sing dhuwur utawa angel ngolah bahan kalebu baja atos, abu-abu lan ...


Detail Produk

Tag Produk

Komposit PCBN diprodhuksi kanthi bubuk serbuk micron CBN kanthi macem-macem keramik, supaya ngasilake bahan perkakas sing angel banget lan stabil banget Umume materi PCBN terikat karo substrat karbida semen. CBN minangka bahan paling angel nomer loro sing dingerteni sawise intan sintetis, nanging nduweni sifat resistansi termal lan kimia sing dhuwur. Umume digunakake kanggo nglereni lan ngolah kekerasan sing dhuwur utawa angel ngolah bahan kalebu baja atos, wesi abu-abu lan kekuatan dhuwur, baja kecepatan tinggi, paduan pembakar besi cor, bahan logam sinter, lsp.

 

Kode #

Dhiameter

(mm)

Lapisan berlian (mm)

Dhuwur (mm)

Rasio kasar

Fitur

Lamaran

HC1303

13.5

0.8-1.0

3.2

> 10000

  1. Las sing apik adhedhasar komposit

Lapisan CBN lan konten Wc-co substrat High CBN

2. resistensi nyandhang dhuwur

3. Kekuwatan pecah sing apik

4. stabilitas kimia sing apik

1. Ukuran tepat2. Wesi wesi abu-abu3. Logam Kuat4. Panas nolak

5. Padhang pambalet

6. Alat baja & baja mati

HCF1304

13.5

0.8-1.0

4.5

HC3201

32.0

0.8-1.0

1.6

HC3202

32.0

0.8-1.0

2.4

HC3203

32.0

0.8-1.0

3.2

LC1303

13.5

0.8-1.0

3.2

> 3000-4000

  1. Las sing apik adhedhasar komposit

Lapisan CBN lan landasan Wc-co

2. Konten CBN sing kurang sithik

3. Rasio panganggone dhuwur

4. Kekuwatan anti-pecah sing apik

  1. Baja adhem
  2. Wesi cor abu-abu
  3. Wesi cor hard
  4. Wêdakakêna adhedhasar wesi

bagean metalurgi

LC1304

13.5

0.8-1.0

4.0

LC3201

32.0

0.8-1.0

1.6

LC3202

32.0

0.8-1.0

2.4

LC3203

32.0

0.6-0.8

3.2

HB0903

9.55

3.18

3.18

> 5000

  1. Glomerocryst CBN Murni
  2. Ora ana basis karbida Tungsten
  3. Resistensi nyandhang dhuwur
  4. Loro-lorone bisa dadi ujung canggih, efisiensi sing dhuwur
  1. Kekuwatan pecah dhuwur
  2. Wesi cor abu-abu
  3. Wesi cor
  4. Baja adhem
  5. Padhang pembakar

HB1204

12.7

4,76

4,76

HB1608

15.85

8.0

8.0

HB2008

20.0

8.0

8.0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita