sm_banner

produk

Intan Ikatan Blok Resin SND-R15 Kelas Standar Kanthi Friabilitas Sedheng

katrangan cekak:

Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. SND-R15 duwe berlian obligasi resin blok block standar. Kristal kelenturan medium iki nduduhake kemampuan ngasah awake dhewe sing ngasilake tumindak nglereni gratis sing penting kanggo njaga keseimbangan antara umur alat lan kinerja mecah. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R1 ...


  • Jeneng Produk: Resin Bond Mesh Superabrasives
  • Nomer Kode: SND-R15
  • Ukuran sing kasedhiya: 60/80 ~ 325/400
  • Paket: Botol Plastik 2500cts / Kantong Plastik 10000cts
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida.

    SND-R15 duwe berlian obligasi resin blok block standar. Kristal kelenturan medium iki nduduhake kemampuan ngasah awake dhewe sing ngasilake tumindak nglereni gratis sing penting kanggo njaga keseimbangan antara umur alat lan kinerja mecah.

    • Jeneng : Powder RVG Diamond
    • Merek : SND-R15
    • Bolong : 60 / 70-325 / 400
    • Werna : Kelabu
    • Aplikasi : Cocog kanggo sistem ikatan vinil lan ikatan resin (fenolik lan polimida).
    • Paket : 10000 Kantong Plastik Karat

     

    Ukuran Mesh sing kasedhiya

    60/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
    SND-R05
    SND-R10
    SND-R15
    SND-R20

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita