sm_banner

produk

SND-R05 Partikel Diamond Resin Friabilitas Paling Dhuwur Kanggo Aplikasi Mecah Presisi Dhuwur

katrangan cekak:

Partikel Diamond Resin Friabilitas Paling Dhuwur Kanggo Aplikasi Mecah Presisi Dhuwur sing Disaranake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). SND-R05 nduwe partikel berlian ikatan resin kepribadian paling dhuwur kanthi struktur kristal sing nyengkuyung patah mikro. Efektif kanggo aplikasi mecah presisi tinggi sing dadi permukaan kritis minangka faktor kritis. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R05 Mesh : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi Grey: Cocog kanggo ...


Detail Produk

Tag Produk

Partikel Diamond Resin Friabilitas Paling Dhuwur Kanggo Aplikasi Mecah Presisi Dhuwur

Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida).

SND-R05 nduwe partikel berlian ikatan resin kepribadian paling dhuwur kanthi struktur kristal sing nyengkuyung patah mikro. Efektif kanggo aplikasi mecah presisi tinggi sing dadi permukaan kritis minangka faktor kritis.

 

  •  Jeneng : Powder RVG Diamond
  • Merek : SND-R05
  • Bolong : 60 / 70-325 / 400
  • Werna : Kelabu
  • Aplikasi : Cocog kanggo sistem ikatan vinil lan ikatan resin (fenolik lan polimida).
  • Paket : 10000 Kantong Plastik Karat

 

 

Ukuran Mesh sing kasedhiya

60/80 80/100 100/120 120/140 140/170 170/200 200/230 230/270 270/325 325/400
SND-R05
SND-R10
SND-R15
SND-R20

Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. Sistem Bond Vitrified diproduksi saka bahan keramik sing kuat, awet lan rapuh. Ikatan Vitrified efektif banget ing operasi mecah maju amarga kemampuane nahan abrasif lan nyuda generasi panas ing zona grinding amarga tingkat porositas sing dhuwur yen dibandhingake karo jinis obligasi liyane.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita