sm_banner

produk

  • CCS25 Cu Co Sn Prealloyed Powder for High Quality Marble Saw Blade

    Powder Prealected CCS25 Cu Co Sn kanggo Blade Saw Marmer Kualitas Tinggi

    Powder Prealected CCS25 Cu Co Sn kanggo Blade Saw Marmer Berkualitas Tinggi 1. Apa bubuk Pra-paduan bubuk Pra-paduan luwih angel, kurang dikompres, mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pre Alloyed Powder for Ceramic Squaring Wheel

    FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pra bubuk kanggo campuran roda keramik

    FCNS06 Fe Cu Ni Sn Pre Alected Powder for Keramik Squaring Wheel 1. Apa bubuk Pra-alected bubuk Pra-alloy luwih angel, kurang dikompres lan mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...