sm_banner

produk

  • SND-G05 Green RVD Curshed Diamond Lapping Grade Synthetic Diamond Powder

    SND-G05 RVD Ijo Disumpel Diamond Lapping Kelas Intim Intim bubuk

    SND-G05 Green RVD Intursed Lapping grade Diamond Diamond Sintetis Powder Diamond Sintetis Powder Pambuka 2. Karakter SND-G05 SND-G05 minangka bubuk intan sintetis sing remuk kanthi warna ijo cahya, bentuk ora tetep kanthi kenceng ngisor. Cocog kanggo ikatan resin, ikatan keramik, alat abrasive berlian eletroplating, kayata rodhane grinding berlian, corak abrasif berlian. Digunakake sacara wiyar kanggo ngolah watu, konkrit, keramik, lsp.
  • VS VVS A Grade HPHT Lab Grown Diamond Stone

    VS VVS Lab Kelas HPHT Wutah Intan

    VS VVS Lab HPHT Kelas Wit Intan Tumbuh Apa Intan Lab Tumbuh Beda antara batang intan alami lan lab saka cara digawe. Intan sing ditandur lab digawe saka manungsa ing laboratorium, nanging intan alami digawe ing bumi. Intan sintetis sing sukses pertama digawe kanthi niru alam kanthi manufaktur High Pressure / High Temperature (HPHT). Ana telung proses manufaktur dhasar sing digunakake kanggo nggawe berlian HPHT: press belt, press cubic, lan sp ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutters For Oil and Gas Drilling

    Pemotong PDC Kompak Berlian Polycrystalline Kanggo Ngebor Minyak lan Gas

    Pemotong PDC Kompak Berlian Polycrystalline Kanggo Pengeboran Minyak lan Gas 1. Apa bahan PDC? PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polycrystalline lan substrat karbida tungsten, lapisan berlian polikristalin duwe kekerasan lan ketahanan abrasi sing dhuwur banget, nanging substrat karbida tungsten bakal ningkatake kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin yaiku minyak bumi pengeboran sumur minyak bekas ...
  • FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pre Alloyed Powder for Ceramic Diamond Blade

    FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pre bubuk bubuk kanggo Keramik Diamond Blade

    FCNS03 Fe Cu Ni Sn Pre Alected Powder for Keramik Diamond Blade 1. Apa bubuk Pra-alected bubuk Pra-alloy luwih angel, ora bisa dikompres, mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • FCNS77 Fe Cu Ni Sn Basic Pre Alloyed Powder for Diamond Tools

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Powder Pre Al campuran Dhasar kanggo Piranti Intan

    FCNS77 Fe Cu Ni Sn Powder Pre Alected Basic kanggo Diamond Tools 1. Apa Bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, ora bisa dikompres, mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • 1308 PDC Cutters For Geological Mining With High Wear Resistance

    1308 Pemotong PDC Kanggo Penambangan Geologi Kanthi Resistensi Nyandhang Dhuwur

    1308 Pemotong PDC Kanggo Penambangan Geologi Kanthi Resistensi Nyandhang Dhuwur 1. Pambuka PDC- Polikristalin Diamond Pambuka PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polikristalin lan landasan karbida tungsten karbida, lapisan berlian polikristalin duwe ketahanan sing atos banget lan abrasi amarga tungsten karbida substrat bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin digunakake kanthi minyak ...
  • Polycrystalline Diamond Compact PDC Cutter For Concrete and Asphalt Milling Bits

    Cutter PDC Compact Diamond Polycrystalline Kanggo Bit Milling Concrete lan Asphalt

    PDC Cutter Kanggo Bit Milling Concrete and Asphalt Milling 1. Apa PDC- Polycrystalline Diamond Compact? PDC- Kompak berlian Polycrystalline kasusun saka lapisan berlian polycrystalline lan substrat karbida tungsten, lapisan berlian polikristalin duwe kekerasan lan ketahanan abrasi sing dhuwur banget, nanging substrat karbida tungsten bakal nambah kemampuan malleabilitas lan las kabeh komposit, kompos berlian polikristalin yaiku minyak bumi pengeboran sumur minyak bekas, ...
  • Copper Alloy Powders Cu/Sn 8515 Bronze Pre- alloyed Spherical Shape

    Bubuk Paduan Tembaga Cu / Sn 8515 Bentuk Bunder Alloy Pre-alloy

    Tembaga Alloy Copper (Cu / SN) Bronze (Pre-Alected) - Wêdakakêna bentuk bola digawe nganggo bahan baku kelas premium sing asale saka dealer sing dipercaya lan partikel-partikel kasebut minangka bidang sing sampurna. Iki digunakake ing aplikasi listrik, pasta, aplikasi elektronik, bahan gesekan lan alat berlian. Kajaba iku, ditampilake kanthi tarif normal. Powder Pre-Working Fe-Cu minangka bubuk penting sing ditrapake kanggo macem-macem jinis alat alat intan, kanggo nambah ikatan ...
  • CCS25 FeCuSn Pre-Alloyed Powder for High Quality Marble Blade

    Powder Pra-paduan CCS25 FeCuSn kanggo Blade Marmer Berkualitas Tinggi

    Apa bubuk logam pra-paduan CCS25? CCS25 yaiku bubuk bubuk Cu, Co, Sn gabungan, sing nduweni struktur sinter sing apik, unifor lan kompak, nduweni kemampuan wetting lan daya tahan ing berlian, cocog kanggo ngasilake pisau pemotong marmer berkualitas tinggi. 2. Parameter bubuk CSS25 Unsur Utama Cu, Co, Kapadhetan Teori Sn 8.29g / cm³ Suhu Sinter 760 ℃ Kekuwatan Tempat Tidur 800 MPa Hardness 85-95HRB 3. Instalasi Applicaiton —Markake ...
  • FCCS07 FeCuCoSn Pre Alloyed Metal Powde for Medium to High Quality Diamond Tools

    FCCS07 FeCuCoSn Powder Logam Preferensi kanggo Alat Berlian Medium nganti Tinggi

    FCCS07 FeCuCoSn Pre Alected Metal Powde kanggo Alat Berlian Medium nganti Berkualitas Tinggi 1. Apa bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, kurang dikompres lan mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku stainless ...
  • FCC58 FeCoCu Pre Alloyed Metal Powder For High Quality Diamond Tools

    Powder Logam Pra campuran FCC58 FeCoCu Kanggo Piranti Intan Berkualitas Tinggi

    Powder Logam Pre-paduan FCC58 FeCoCu Kanggo Alat Berlian Dhuwur 1. Apa bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, ora bisa dikompres, mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...
  • FCP321 Pre-alloyed Powder For Medium Diameter Granite Saw Blade

    Powder Pra-paduan FCP321 Kanggo Blade Saw Granit Diameter Medium

    Powder Pra-paduan FCP321 Kanggo Blade Saw Granit Diameter Medium 1. Apa bubuk Pra-paduan Pra-paduan bubuk luwih angel, kurang dikompres lan mula mbutuhake akeh tekanan sing luwih dhuwur kanggo ngasilake kompak kapadhetan. Nanging, dheweke bisa ngasilake bahan sinter kekuatan dhuwur. Pra-campuran uga digunakake nalika ngasilake bahan homogen saka bubuk unsur mbutuhake suhu sing dhuwur banget lan wektu sinter sing dawa. Conto paling apik yaiku baja tahan karat, sing ...