sm_banner

produk

  • SND-R20 Premium Grade Blocky With The Least Friable In Resin Bond Diamond

    SND-R20 Premium Kelas Blok Kanthi Paling Ora Bisa Dipasang Ing Intan Ikat Resin

    Dianjurake kanggo ikatan vitrifikasi lan ikatan resin (fenolik lan polimida). Sistem Resin Bond akeh digunakake kanggo aplikasi mecah superabrasif kabeh guna ing ikatan fenolik utawa polimida. Sistem Bond Vitrified diproduksi saka bahan keramik sing kuat, awet lan rapuh. Ikatan Vitrified efektif banget ing operasi mecah maju amarga kemampuane nahan abrasif lan nyuda generasi panas ing zona grinding amarga porositas ...
  • SND-R05 Highest Friability Resin Bond Diamond Particles For High Precision Grinding Applications

    SND-R05 Partikel Diamond Resin Friabilitas Paling Dhuwur Kanggo Aplikasi Mecah Presisi Dhuwur

    Partikel Diamond Resin Friabilitas Paling Dhuwur Kanggo Aplikasi Grinding Presisi Tinggi sing Disaranake kanggo sistem ikatan vinilitas lan ikatan resin (fenolik lan polimida). SND-R05 nduwe partikel berlian ikatan resin kepribadian paling dhuwur kanthi struktur kristal sing nyengkuyung patah mikro. Efektif kanggo aplikasi mecah presisi tinggi sing dadi permukaan kritis minangka faktor kritis. Jeneng : RVG Diamond Powder Brand : SND-R05 Mesh : 60 / 70-325 / 400 Warna : Aplikasi Grey: Cocog kanggo ...
  • SND890 Top Quality Synthetic Diamond Powder for Making High Quality Diamond Tools

    Powder Intan Sintetis Kualitas SND890 Kanggo Nggawe Piranti Intan Berkualitas Tinggi

    Powder Intan Sintetis Kualitas SND890 Kanggo Nggawe Powder Inti Industri Sintetis Kualitas Tinggi 2. Karakter SND890 SinoDiam SND890 yaiku grit berlian sintetis kanthi bentuk Kubus-oktafonik biasa, apik kanggo produksi pisau gergaji beton profesional, bit inti inten lan kawat berlian. 3. Spesifikasi Ukuran Saw Grit Diamond SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk biasa kanthi stabil termal ...
  • SND-G15 High Toughness Yellow RVD Curshed Synthetic Diamond Powder

    SND-G15 Kekandelan Dhuwur RVD Kuning Inti Intim bubuk

    SND-G15 Kateguhan Dhuwur RVD Kuning Intim Powder Intim Powder Pambuka 2. Karakter SND-G15 SND-G15 minangka bubuk intan sintetis kuning remuk kanthi kenceng lan kenceng, ditrapake ing keramik sing diikat, resin terikat lan kabeh jinis elektroplating produk lan kabeh jinis produk electroplating, kanggo ngolah watu, paduan keras, bahan magnetik, intan alami, permata, lsp. 3. Kasedhiya Grit Ukuran 30/50 50/80 80/100 100/120 120/140 ...
  • SND880 Industrial Diamond Powder With Complete Shape and Straight Crystal Edges

    Powder Berlian Industri SND880 Kanthi Bentuk Lengkap lan Bates Kristal Lurus

    Powder Berlian Industri SND880 Kanthi Wangun Lengkap lan Werna Kristal Lurus Serbuk Berlian Industri Sintetis 2. Karakter SND880 SinoDiam bubuk berlian industri SND880 minangka grit berlian berkualitas tinggi kanthi bentuk Kubus-oktaferal biasa, ditrapake kanggo nglereni berlian, coring berlian, inten kabel ing beton lan watu sing atos. Ukuran sing Bisa Ditampa yaiku 20 / 25-70 / 80 3. Powder Intan Sintetis Grit Ukuran sing Ditampa 20/25 25/30 30/35 35/40 40/45 45/50 50/60 ...
  • SND860 Synthetic Diamond Powder for Diamond Tools and  Geological Tools

    Powder Intan Sintetis SND860 kanggo Piranti Intan lan Alat Geologi

    Powder Intan Sintetis SND860 kanggo Piranti Diamond lan Piranti Geologi 1. Karakter SND860 Grit berlian sintetis SND860 nduweni ketahanan medium nganti dhuwur, bentuk kristal blok, transparansi dhuwur lan resistensi dampak, kanthi stabilitas termal sing cukup dhuwur. Ditrapake kanggo alat gergaji berlian lan alat geologi. 2. Spesifikasi Ukuran Saw Grit Diamond SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk reguler kanthi st ...
  • SND840 Synthetic Diamond Powder With Medium Toughness and Thermal Stability

    Powder Intan Sintetis SND840 Kanthi Kasar Medium lan Stabilitas Termal

    Powder Intan Sintetis SND840 Kanthi Kateguhan Medium lan Stabilitas Termal Termal Industrial Powder 2. Karakter SND840 SinoDiam SND840 minangka bubuk berlian industri sintetis kualitas medium kanthi bentuk Lengkap kubo-oktafonon, kateguhan medium lan stabilitas termal, resistensi nyandhang. Ditrapake kanggo nggawe agul-agul berlian kualitas medium, bit inti, alat berlian electroplate kanggo watu lan beton. 3. Saw Gr ...
  • MBD6 Mesh Size Synthetic Diamond Powder For Grinding Polishing Lapping

    MBD6 Mesh Powder Intan Sintetis Kanggo Grinding Polishing Lapping

    Powder Intan Sintetis SND-G30 Mesh Kanggo Mecah Polishing Linting 1. Pambuka Powder Berlian Industri Sintetis 2. Watak Intan SND-G30 kanthi bentuk semi-ora teratur lan kateguhan intrinsik ngisor; regane apik banget kanggo aplikasi kasar sing kurang nuntut. Touhness medium kanthi berlian shpe sing luwih apik. Cocog kanggo alat berlian saka kaca utawa kristal beveling, mecah karbida lan bahan magnetik, lsp. 3. Ukuran Mesh Diamond Speicication ...
  • SND830 Synthetic Diamond Powder for General Purpose Cutting and Grinding

    Powder Intan Sintetis SND830 kanggo Nglereni lan Mecah Tujuan Umum

    Powder Intan Sintetis SND830 kanggo Powder Inti Industri Sintetis Dampak Heavy 2. Karakter Powder Diamond SND830 Kurang Tangguh Sedheng, bentuk semi-blok, kurang transparan nganti medium lan resistensi dampak, stabilitas termal sing kurang. Ditrapake kanggo nggawe wilah berlian utawa rodha girnding kanggo aplikasi umum. 3. Saw Powder Grit Sintetis Intim Ukuran sing Ditampa 20/25 25/30 30/35 35/40 40/45 45/50 50/60 60/70 70/80 SND820 √ √ √ √ √ √ √ √ ...
  • SND820 Low Toughness Synthetic Diamond Powder With High Efficiency

    Powder Intan Sintetis SND820 Kenceng banget Kanthi Efisiensi Tinggi

    Powder Intan Sintetis SND820 Kateguhan Rendah Kanthi Efisiensi Dhuwur 1. Bubuk Intan Sintetis 2. Watake SND820 Kateguhan sithik, bentuk sing relatif biasa, transparansi sing kurang, resistensi dampak sing kurang lan stabilitas termal sing kurang. Ditrapake kanggo nggawe alat nglereni berlian lan mecah kanthi beban sedheng. 3. Spesifikasi Intan Kelas Liyane SND890 20 / 25-45 / 50 SND880 20 / 25-70 / 80 SND860 20 / 25-70 / 80 Bentuk biasa karo ...
  • SND-M/PCD Professional Synthetic Micron Diamond Powder Superabrasive For PCD Prodcution

    SND-M / PCD Profesional Sintetis Micron Powder Superabrasive Kanggo Produksi PCD

    Sing nduweni sikap positif lan progresif kanggo daya tarik pelanggan, perusahaan kanthi terus-terusan nambah barang sing apik banget kanggo nglegakake kepinginan para pelanggan lan luwih fokus ing keamanan, keandalan, panjaluk lingkungan, lan inovasi Powder Debu Micron Berlian Superfine kualitas apik kanggo PCD / PDC Alat, Sejatine minangka pakurmatan gedhe kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Muga-muga bisa kanthi gampang kerja sama karo sampeyan kanthi potensial.
    Powder Debu Berlian China sing berkualitas, Intan Sintetis, Kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan kita uga ndeleng kabeh produk lan solusi, sampeyan kudu ngunjungi situs web. Kanggo entuk informasi luwih lengkap, sampeyan kudu menehi ngerti. Matur nuwun kanthi sanget lan pengin bisnis sampeyan kudu apik!

  • SND-M05 Polishing Abrasive Synthetic Micron Diamond Powder For High Efficiency

    SND-M05 Polishing Powder Diamond Micron Sintetis Abrasif Kanggo Efisiensi Tinggi

    SND-M05 Polishing Powder Diamond Micron Sintetis Abrasif Kanggo Efisiensi Tinggi 1. Micron Diamond Powder Pambuka Wujud kristal sing ora teratur, isi impurity lan distribusi ukuran partikel, bisa digunakake ing ikatan resin lan vitrified. Cocog kanggo aplikasi mecah lan polishing efisien tinggi, kayata watu, ubin, Jade & permata, lsp. 2. Spesifikasi Micron Diamond Powder SND-M05 0-0.125 ~ 40-60 SND-M10 0-0.125 ~ 40-60 SND-M15 0-0.125 ~ 40-60 ...